Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

SAMSUNG AKG Y500 (GP-Y500HAHHCAD) wireless slúchadlá, čierne

Nový produkt

Doprajte svojim ušiam kvalitné počúvanie so slúchadlami značky AKG by Harman! So slúchadlami AKG Y500 už nikdy nezažijete nudu. Výborné konštrukčné spracovanie a vysoká kvalita zvuku vás nenechá zložiť slúchadlá ani na malú chvíľu. Môžete si tak naplno vychutnať svoju hudbu v bohatom zvukovom podaní.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

186,00 € s DPH

155 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Dodajte počúvaniu hudby ďalší rozmer. So slúchadlami AKG si svoje obľúbené skladby vychutnáte ako nikdy predtým. Vďaka technológii Ambient Aware sa môžete rozhodnúť pre ničím nerušený hudobný zážitok alebo zostať v kontakte s okolím. Slúchadlá začnú s prehrávaním akonáhle si ich nasadíte na uši. Keď ich zložíte, automaticky sa pozastaví. Ovládanie hlasitosti nájdete priamo na tele zariadenia. Hudbu si môžete vypočuť prostredníctvom bezdrôtového rozhrania Bluetooth, umožňujúceho prepínanie medzi dvoma zariadeniami. Pokiaľ však slúchadlám dochádza energia, oceníte klasické pripojenie pomocou kábla. Výrobca si dal záležať aj na vzhľade modelu a použitých materiáloch, ktoré prispievajú k vyššej odolnosti a komfortu pri používaní.

Prvotriedny zvuk

Výnimočná kvalita zvukovej technológie AKG Signature vás skutočne ohromí. V obľúbených skladbách si budete môcť vychutnať každý detail. Nechýba ani podpora audio formátu AAC.

Prvotriedny zvuk
Vyberte si

Vyberte si

Chcete nerušene počúvať hudbu alebo popritom potrebujete zostať v kontakte s okolím? Stačí stisnúť tlačidlo. Funkcia Ambient Aware sa o všetko postará.

Jednoduché ovládanie

Nerozptyľujte sa hľadaním smartphonu. Slúchadlá začnú s prehrávaním hudby akonáhle si ich nasadíte na uši. Keď ich zložíte, automaticky sa vypnú. Ovládanie hlasitosti nájdete priamo na tele zariadenia.

Jednoduché ovládanie
Poctivá kvalita

Poctivá kvalita

Kombinácia mäkkého plastu, hliníka a pamäťovej peny na mušliach je zárukou vysokej odolnosti, pohodlia pri používaní a takisto elegantného designu.

S káblom i bez neho

Vychutnajte si obľúbenú hudbu prostredníctvom Bluetooth s možnosťou rýchleho prepínania medzi dvoma prepojenými zariadeniami. V prípade prázdnej batérie vás zachráni klasické pripojenie pomocou kábla.

S káblom i bez neho

28 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook