Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Xiaomi Mi Band 4

Nový produkt

Športový náramok Xiaomi s farebným dotykovým AMOLED displejom a pokročilým systémom. Dohliadne na vaše športové aktivity a motivuje vás k ešte lepším výsledkom.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

38,40 € s DPH

32 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Behajte, plávajte, venujte sa cyklistike, alebo sa napríklad vyberte na túru. So športovým náramkom Mi Band 4 od značky Xiaomi dosiahnete lepšie výsledky a budete pripravení na nové výzvy. Náramok je veľmi pohodlný, vybavený farebným dotykovým displejom a mnohými užitočných funkciami. Sleduje váš tep a počíta vaše kroky, ponúka užitočné notifikácie a môžete ho prepojiť so svojim smartfónom. Dohliadne na vás počas spánku, vo vode a na jedno nabitie vydrží až 20 dní.

Ten najlepší dohľad na každom kroku

Či už sa venujete behu alebo napríklad cyklistike, náramok vám vždy ponúkne tie najlepšie možnosti. Sleduje váš tep, spálené kalórie aj počet krokov. Nikdy nepoľaví, dohliadne na vás dokonca aj počas spánku a upozorní vás, ak príliš dlho sedíte.

Ten najlepší dohľad na každom kroku
Ideálny spoločník do vody

Ideálny spoločník do vody

Náramok sa pýši certifikáciou vodoodolnosti a môžete si ho pokojne zobrať aj do bazéna. Je vodoodolný až do 50 metrov pod hladinou a vie rozpoznať až 5 rôznych plaveckých štýlov.

Prehľadný dotykový displej

Náramok predstavuje svojim používateľom úplne nový displej, ktorý je nielen väčší a farebnejší, ale vďaka AMOLED technológii vyniká skvelou kvalitou. Elegantný dizajn v širokej farebnej škále je perfektnou voľbou pre každého športovca.

Prehľadný dotykový displej
Spojenie s inteligentným telefónom

Spojenie s inteligentným telefónom

Športový náramok vám uľahčí život. Môžete ho prepojiť so smartfónom a sledovať na ňom prichádzajúce upozornenia. S jeho pomocou môžete ovládať napríklad aj prehrávanie hudby.

Dlhodobá výdrž

Náramok vydrží na jediné nabitie až 20 dní v prevádzke. Nemusíte preto každý deň myslieť na jeho nabíjanie.

Dlhodobá výdrž

3 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook