Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Motorola Moto G6 Play 3GB/32GB Dual SIM

Nový produkt

Tento výkonný smartfón s 5,7palcovým displejom a 13Mpix fotoaparátom vám vydrží v prevádzke až 32 hodín a nabijete ho za pár minút.Qualcomm Snapdragon 450 / 5,7''FHD+ 2160x1080px IPS 18:9/ LTE / Dual SIM / NFC / microSD / 3GB RAM / 32GB ROM / 13Mpix / 4000mAh / Android 8.0 

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

162,00 € s DPH

135 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Užívajte si mobilné možnosti bez obmedzení a starostí. Inteligentný telefón od značky Motorola v sebe ukrýva parádny výkon osemjadrového procesora, veľkokapacitnú batériu s možnosťou super rýchleho nabíjania aj 13Mpix fotoaparát. Nechýba ani kvalitní displej s optimálnym pomerom strán a vysokým rozlíšením. Hrajte hry, streamujte alebo pozerajte filmy – všetko hladko a s jasným obrazom.

Ten pravý výkon pre každého

Čeľte akejkoľvek situácii, tento telefón to zvládne! Je vybavený osemjadrovým procesorom s frekvenciou 1,4 GHz a nechýba mu ani výkonná grafika. Či už hráte hry, pozeráte filmy alebo surfujete na webe, výkon bude vždy perfektný.

Ten pravý výkon pre každého
Pomer strán 18:9

Pomer strán 18:9

Aby ste si užili aj ten posledný detail, smartfónu nechýba ten správny displej. S pomerom strán 18:9, vysokým rozlíšením a 5,7palcovou uhlopriečkou vás bude baviť všetok multimediálny obsah.

Krásne snímky v každej situácii

Súčasťou vybavenia je kvalitný fotoaparát. Ponúkne vám 13 Mpix, automatické ostrenie s fázovou detekciou a mnoho inteligentných funkcií. Predná šošovka disponuje 8 Mpix a LED bleskom. Vydajte sa za dokonalými snímkami kamkoľvek.

Krásne snímky v každej situácii
Inovatívna batéria

Inovatívna batéria

Nestrácajte čas zdĺhavým nabíjaním svojho telefónu. Smartfón podporuje funkciu Turbopower, s ktorou ho nabijete za pár minút. Vďaka veľkokapacitnej batérii s 4000 mAh vám vydrží v prevádzke až 3

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook