Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

NOKIA 230 Dual SIM

Nový produkt

Klasický tlačidlový mobilný telefón určený pre začiatočníkov či pasívnych užívateľov ponúka možnosť používania dvoch telefónnych čísel, kompaktné rozmery a odolnosť voči pádu.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

67,80 € s DPH

56.5 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Jednoduchý design telefónu Nokia 230 Dual SIM umocňuje zadný hliníkový kryt, elegantne obopínajúci jeho ladné krivky. Odolnej konštrukcii tak neublíži ani náhodný pád. Prístroj spĺňa nároky a želania elementárnych či pasívnych užívateľov. Jeho cena je preto nízka a dostupná pre každého. Takisto ponúka praktickú možnosť vloženia dvoch SIM kariet.

Moderné selfies

Selfies vyhotovíte veľmi ľahko – prostredníctvom predného fotoaparátu a špeciálneho tlačidla na selfie. Vytvorte si pamiatku na vzácne chvíle a zachyťte originálne momenty, ku ktorým sa radi vrátite aj po rokoch.

Moderné selfies
Fotografujte aj v tme

Fotografujte aj v tme

S predným LED bleskom vyhotovíte dokonalé zábery aj vo večerných hodinách alebo pri nedostatočnom osvetlení. S aplikáciami Facebook a Twitter ich budete môcť jednoducho a rýchlo zdieľať. Dajte vašim priateľom vedieť, ako sa máte a kde sa práve nachádzate.

Pevná konštrukcia

Prepracovaná konštrukcia a dômyselné detaily telefónu dodávajú eleganciu a pevnosť. Rám je vyrobený z polykarbonátu a zadný kryt zasa z pieskovaného hliníka.

Pevná konštrukcia
Praktické rozmery

Praktické rozmery

Telefón disponuje farebným displejom s uhlopriečkou 2,8 palca. Vďaka jednoduchému ovládaniu si na ňom zahráte hry, zasurfujete po internete, alebo ukážete fotografie svojim priateľom.

Hry zdarma

Telefón je vybavený prijímačom FM rádia, ktorý vám spestrí čas trávený na cestách. Okrem toho si od spoločnosti Gameloft budete môcť každý mesiac počas jedného roka bezplatne stiahnuť jednu hru.

Hry zdarma
Dva v jednom

Dva v jednom

S funkciou Dual SIM môžete využívať dve telefónne čísla a v jednom prístroji jednoducho spojiť pracovný život s vašim súkromím.

1 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook