Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Apple iPhone 6 16GB space gray

63029114

Nový produkt

Mobilný telefón Apple A9 s 64-bitovou architektúrou a pohybovým koprocesorom M9, dotykový 4.7" Retina 1334x750 s technológiou 3D Touch, interná pamäť 64GB, 4.2, NFC, 12 Mpx fotoaparát s LED bleskom, GPS, Touch ID, iOS 9, šedo-čierny

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

206,50 € s DPH

206.5 € bez DPH

Detaily

Väčší Retina HD displej, štíhlejšie telo a bezkonkurenčný výkon. iPhone 6 vás očarí nie len dokonalým designom spájajúcim kov a sklo, ale aj bezchybnou súhrou hardwaru a softwaru. Tento hrdý a nenahraditeľný člen rodiny iPhone patrí k špičke na trhu nie len u nás, ale aj v zahraničí.

iPhone 6 vás na prvý pohľad upúta štíhlejším telom. Keď sa naň opätovne zahľadíte, očarí vás väčšia plocha a spôsob, akým kovový povrch prechádza do špičkového Retina HD displeja. Na tomto prístroji necháte nie len oči, ale aj vaše prsty.

Zanechá dojem
 
Väčší displej = intenzívnejšie zážitky

Veľký, 4,7“ Multi-Touch Retina HD displej prekročí všetky vaše očakávania. Žiari iskrivými farbami, má vyšší kontrast a aj širší zorný uhol. Je to skrátka špička, ktorú len tak niečo neprekoná.

 

Väčší displej a s ním spojené vyššie nároky na výkon tento telefón nijako neobmedzujú ani nespomaľujú. Batéria iPhone 6 vydrží pracovať naozaj dlho. Prístroj disponuje 64bitovým čipom A8, ktorý sa postará o výkon na úrovni stolových počítačov. Okrem toho sa v ňom ukrýva aj pohybový koprocesor M8, ktorý okrem akcelerometra a gyroskopu prináša aj barometer.

Maximálna výdrž
 
Dôkladný fotoaparát

Fotoaparát iSight s technológiou Focus Pixels obsahuje množstvo nových funkcií, ktoré vám pomôžu vyhotoviť dokonalé videá. Vychutnajte si spomalené či časozberné videá a možnosť nahrávania v HD rozlíšení.

 

Už sa nemusíte namáhať vymýšľaním tajných hesiel. Funkcia Touch ID si totiž vystačí s maximálne bezpečným, praktickým a najmä rýchlym riešením - odtlačkom vášho prsta.

Ochrana súkromia
 
Neobmedzené pripojenie

S vyspelým Wi-Fi rozhraním sa na internet pripojíte rýchlosťou blesku. iPhone 6 totiž podporuje rýchle mobilné technológie a siete po celom svete.

 

iPhone 6 disponuje na mieru šitým operačným systémom iOS, ktorý vás očarí dokonalou súhrou hardwaru a softwaru, prvotriednymi funkciami a spoľahlivým zabezpečením. To všetko v prehľadnom prostredí, ktoré vás bude baviť.

Pracuje ako hodinky

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook