Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Honor 8A čierny

Nový produkt

Mobilný telefón 6,09" IPS 1560 × 720, procesor MediaTek MT6765 8jadrový, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, microSD až 512 GB, zadný fotoaparát 13 Mpx (f/1,8), predný fotoaparát 8 Mpx, GPS, Glonass, LTE, Jack (3,5mm) a USB micro, čítačka odtlačkov, dual SIM, neblokovaný, batéria 3020 mAh, Android 9.0 Pie

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

169,20 € s DPH

141 € bez DPH

Detaily

Honor 8A, krásavec so 6,09" FullView displejom

Máme pre vás úplnú novinku na mobilnom trhu. Mobilný telefón Honor 8A vás poteší nielen priaznivou cenou, ale predovšetkým atraktívnou výbavou. Na prvý pohľad zaujme obrovským displejom s HD+ rozlíšením a na zadnej strane 13 Mpx fotoaparátom so schopnosťou zhotoviť kvalitatívne skvelé snímky. Samozrejmosťou je najnovší operačný systém Android 9 Pie s grafickou nadstavbou EMUI 9.0.


Honor 8A

Miniatúrny notch

Celú čelnú stranu mobilného telefónu Honor 8A zaberá nádherný displej s uhlopriečkou 6,09". Vďaka tomu si vychutnáte všetky multimediálne služby na maximum. Nebude vás rušiť ani kvapkovitý notch na hornej strane, ktorého veľkosť je približne o 71 % nižšia ako má konkurencia.

4 farebné varianty

Začiatok roka 2019 je v znamení originálnych farebných variantov. Výrobcovia sa doslova predháňajú a ani Honor nechce stáť bokom. Práve preto ponúka Honor 8A v čiernom, zlatom, červenom a modrom variante. V kombinácii s priehľadným ochranným krytom určite zaujmete svoje okolie.


8-jadrový CPU

O výkon telefónu Honor 8A sa stará osemjadrový procesor MTK MT6765 s pracovnou frekvenciou až 2,3 GHz. Je tak jasné, že telefón je pripravený aj na budúce aktualizácie a nemusíte mať strach o jeho bezproblémové používanie. Interná 32 GB pamäť ponúkne dostatok priestoru na všetky obľúbené aplikácie, hry aj vaše dáta.

Honor 8A

Honor 8A

FM rádio

Náš špecifický mobilný trh nijako nesvedčí on-line streamovaniu hudby. Práve preto vám príde vhod integrované FM rádio. To je dostupné prakticky všade a úplne zadarmo.


Dostatok miesta

Nestačí vám interná 32 GB pamäť? Nezúfajte a kúpte si microSD kartu s maximálnou kapacitou až 512 GB. Spoločne s ňou môžete naďalej používať aj dve SIM karty súčasne. Jednoznačne skvelý benefit telefónu Honor 8A.

Honor 8A

13 Mpx kamera s výbornou svetelnosťou

O pôsobivú kvalitu urobených snímok sa stará zadná kamera s 13 Mpx šošovkou. Jej svetelnosť je f/1.8 čo vám garantuje, že aj pri znížených svetelných podmienkach uvidíte aj nečakané detaily. Predná 8 Mpx kamera zase vie pomocou rôznych filtrov skrášliť urobené selfie.


Honor 8A

Batéria, ktorá nesklame

Typicky problémová veľkosť batérie je pri telefóne Honor 8A nastavená na 3 020 mAh. Vďaka použitiu úsporného hardvéru však poskytne dostatok energie na dva dni používania.

6 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook