Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Samsung Galaxy A32 5G A326B 128GB Awesome Black Zväčšiť

Samsung Galaxy A32 5G A326B 128GB Awesome Black

84659208

Použité

STAV: 10/10

Samsung Galaxy A32 5G Inteligentný telefón s kvalitnou výbavou, množstvom funkcií a nadčasovým vzhľadom. Displej, ktorý vás pohltí Galaxy A32 5G vás svojim dych...

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

230,00 € s DPH

230 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Samsung Galaxy A32 5G

Inteligentný telefón s kvalitnou výbavou, množstvom funkcií a nadčasovým vzhľadom.   

Displej, ktorý vás pohltí  

Galaxy A32 5G vás svojim dych vyrážajúcim displejom pohltí. Disponuje Infinity-V displejom s HD+ rozlíšením s 6.5" uhlopriečkou. Farby, ktoré budú sprevádzať každý váš pohľad na telefón sa pre vás stanú neopísateľným zážitkom, na ktorý sa budete chcieť pozerať viac a viac. Či už pôjde o pozeranie filmov, fotografií či hranie hier, tento telefón pri žiadnom úkone nesklame.    

Fotoaparát s dokonalým výledkom  

Telefón spoločnosti Samsung z vás urobí profesionálneho fotografa. Disponuje hlavným objektívom so 48-Mpx fotoaparátom, ktorý dopĺňa ultraširokouhlý objektív. Pre tie najmenšie detaily budete mať k dispozícii makro objektív a tiež snímač hĺbky ostrosti. S týmto smartfónom bude vaše zábery vždy jasné a ostré.    

Praktický a nadčasový  

Čo vás napadne pri pohľade na tento telefón? Minimalistický, praktický a nadčasový. Presne taký tento telefón je. Zaujme nie len hladkým povrchom s jemným leskom a decentným spracovaním, ale aj štyrmi modernými farebnými odtieňmi, z ktorých si môžete vybrať.    

Skvelý výkon telefónu  

Vnútro tohto telefónu v sebe ukrýva osemjadrový procesor s pamäťou 4 GB a interným úložiskom 128 GB. Takže o uloženie vašich osobných dát nebude núdza. A vďaka batérii s kapacitou 5000 mAh a adaptívnym 15W nabíjaním sa nebudete musieť báť, že vám bude chýbať šťava.    

Telefón pre hráčov  

S týmto telefónom si užijete množstvo zábavy. Funkcia Game Booster sa postará nie len o plynulú grafiku, ale aj o optimálny výkon. Tiež sa nemusíte obávať zlého pripojenia, o tú sa postará 5G.    

Smartfón pre lepšiu bezpečnosť  

Samsung Galaxy A32 5G sa postará o bezchybný chod zariadenia a tiež maximálnu bezpečnosť. Využíva na to operačný systém Android 11, ktorý disponuje tými najaktuálnejšími a najlepšími aplikáciami. O intuitívne, pohodlné a z grafického hľadiska príjemné mobilné prostredie sa postará užívateľské rozhranie One UI.    

Technické parametre:

  • Veľkosť displeja: 6.5 "
  • Rozlíšenie displeja: 1600 x 720
  • Jemnosť displeja: 270 PPI
  • Verzia operačného systému: Android 11
  • Rozlíšenie hlavného fotoaparátu: 48 Mpx
  • Kapacita batérie: 5000 mAh
  • Užívateľská pamäť: 128 GB
  • Slúchadlový konektor: 3,5 mm Jack
  • Výška: 164.2 mm
  • Šírka: 76.1 mm
  • Hĺbka: 9.1 mm

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook