Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Samsung Galaxy S20 FE G780G 6GB/128GB Dual SIM Cloud Navy

95524058

Nový produkt

OPEN BOX

Nadupaný telefón, ktorý vás bude každý deň prekvapovať svojimi schopnosťami. Ak máte mimoriadne požiadavky týkajúce sa vzhľadu či výbavy, s týmto kúskom budete určite spokojní.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

362,00 € s DPH

362 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Inteligentnému telefónu od spoločnosti Samsung nič nechýba. Trojitý fotoaparát ponúka množstvo rôznych funkcií a režimov, vďaka ktorým budú vaše snímky kvalitnejšie ako kedykoľvek predtým. Predný objektív s vysokým rozlíšením sa postará o ostré a realistické selfie fotky. Výkonný procesor, 6 GB pamäť RAM a podpora LTE a Wi-Fi 6 zaistia bezchybný a plynulý chod telefónu a veľké vnútorné úložisko s podporou pamäťovej karty pojme viac aplikácií, hier, filmov a pesničiek, ako budete potrebovať. Galaxy S20 FE je navyše vodoodolný, kompatibilný s ďalšími zariadeniami a vyrába sa v niekoľkých farebných prevedeniach, takže si vyberie aj ten najnáročnejší používateľ.

Vyberie si každý

Či už dávate prednosť nenápadnej klasike, alebo chcete telefón, ktorý upúta pozornosť, zo širokej ponuky farebných variantov si určite vyberiete. Galaxy S20 FE sa vyrába v námorníckej modrej, levanduľovej, svetlo mintovej, jasno červenej, jemne oranžovej a bielej. 
Vyberie si každý
Luxusný obraz

Luxusný obraz

Takmer bezrámčekový 6,5" displej sa rozprestiera po celej prednej strane telefónu a malé miesto necháva pre fotoaparát. Super AMOLED obrazovka, Full HD+ rozlíšenie, obnovovacia frekvencia 120 Hz a nekonečné množstvo farebných odtieňov zaistí skvelé zobrazenie každého detailu, perfektnú odozvu pri každom dotyku a jedinečný divácky zážitok z každého filmu.

Fotoaparát, ktorý zvládne všetko

Trojitý zadný fotoaparát z vás urobí profesionála v priebehu chvíľky. Pripravený je širokouhlý objektív, ultraširokouhlý objektív, trojnásobný optický zoom a teleobjektív s 30× priblížením vo vysokom rozlíšení. Na prednej strane čaká 32 Mpx objektív, vďaka ktorému bude každá vaša selfie ako živá.
Fotoaparát, ktorý zvládne všetko
Nočný režim

Nočný režim

Pri fotení v noci nafotí Galaxy S20 FE niekoľko snímok, ktoré potom upraví do jednej tak, aby bol každý detail vidieť čo najlepšie. Lepšiu svetelnosť zaisťujú aj väčšie pixely a prepracovaná umelá inteligencia. So superstabilizáciou sa navyše môžete tešiť na akčné zábery vo vysokej kvalite.

Single Take

Tie najzaujímavejšie momenty zachytíte vďaka funkcii Single Take. V priebehu 15 sekúnd načíta scénu a vytvorí niekoľko fotografií a krátkych videí. Budete mať dokonalú spomienku zachytenú niekoľkými spôsobmi.
Single Take
Ešte rýchlejší

Ešte rýchlejší

Podpora LTE a Wi-Fi 6 zaistí perfektnú rýchlosť pri sťahovaní a nahrávaní súborov, okamžitú odozvu a minimálne oneskorenie. Inovatívna čipová súprava s vylepšeným NPU zvládne aj náročné hry alebo aplikácie a zaistí plynulý chod a minimálne lagovanie. Teraz môžete hrať hry, komunikovať s priateľmi alebo sťahovať pesničky kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

Stále nabitý

Inteligentná batéria s kapacitou 4 500 mAh zaistí celodennú výdrž telefónu aj pri veľkom vyťažení. S energiou pracuje šetrne a dokáže si je dômyselne rozvrhnúť podľa toho, ako telefón používate. Navyše podporuje rýchle aj bezdrôtové nabíjanie, takže v priebehu chvíľky máte opäť plne nabité.
Stále nabitý
Veľa miesta

Veľa miesta

Vstavanú pamäť si môžete ešte viac rozšíriť vďaka SD karte. Máte istotu, že sa vám do telefónu zmestí každá fotografia, video či aplikácia, ktorú si chcete stiahnuť. Všetko môžete jednoduchým kliknutím nazdieľať svojim priateľom vďaka funkcii Quick Share.

Kompatibilný a odolný

Galaxy S20 FE je odolný proti prachu a vode a zodpovedá stupňu krytia IP68. Vydrží aj ponorenie do hĺbky 1,5 metra počas 30 minút, a preto ho nemusíte schovávať pri prvých kvapkách dažďa. Smartfón perfektne spolupracuje so všetkými ďalšími zariadeniami od Samsungu, takže ho môžete prepojiť so svojimi hodinkami, počítačom alebo slúchadlami.
Kompatibilný a odolný

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook