Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Samsung Galaxy S21 FE 5G G990B2 6GB/128GB Graphite

51557085

Nový produkt

smartfón • 6,4" uhlopriečka • Dynamic AMOLED 2X displej • 2340 × 1080 px • obnovovacia frekvencia 120 Hz • procesor Qualcomm Snapdragon 888 (8-jadrový – až 2,84 GHz) • pamäť RAM 6 GB

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

442,00 € s DPH

442 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Nechajte sa rozmaznávať Super Smooth displejom, ktorý vám ponúkne perfektne plynulé posúvanie obrazovky. Technológia Dynamic Amoled vás naopak okúzli žiarivými farbami. Rovnako skvelý je aj fotoaparát, s ktorým jednoducho vytvoríte lichotivé portréty, selfie alebo pôsobivé fotky aj v nočnom režime. Neváhajte využiť funkciu Space Zoom a zachyťte ohromujúce detaily, a to aj z veľkej diaľky. Funkcia Zoom Lock zníži roztrasenie aj pri veľkom priblížení. Rovnako spokojní budete určite aj s kvalitou videa. Za všetkým stojí výkonný procesor s inteligentným čipom, ktorý všetko zvládne rýchlo a plynule. Prednosťou je aj celodenná výdrž batérie a samozrejme nesmieme opomenúť moderný dizajn, ktorý ctí jednoduché línie a tenký rámček, aby obsah displeja mohol naozaj vyniknúť.

Samsung Galaxy S21 FE 5G 6GB/128GB

Jedinečný displej

Vďaka optimalizovanej obnovovacej frekvencii displej Super Smooth ponúkne krásne plynulé posúvanie obrazovky, čo oceníte hlavne v hernom režime. Technológia Dynamic Amoled displeju dodá doslova žiarivé farby a jas aj za priameho slnka. Displej kryje odolné sklo Gorilla Glass Victus, ktoré je najodolnejšie vo svojej triede.

Jedinečný displej

Profesionálny fotoaparát

Doprajte si fotoaparát, ktorý vykúzli dychberúce fotografie s mnoho detailmi. Režim Portrét ponúkne doslova štúdiovú kvalitu. Režim Selfie zaistí zvýraznené rysy a lichotivé fotky aj bez filtru. Nočný režim dokáže brilantne pracovať aj s minimom svetla. Uprednostní vás a odsunie okolitý šum. Funkcia Space Zoom umožní zachytiť ohromujúce detaily, a to aj z veľkej diaľky.

Profesionálny fotoaparát

Atraktívne videá

Keď budete chcieť, môžete byť hercom aj režisérom. S týmto mobilným telefónom v priebehu pár okamžikov natočíte profesionálne videá nielen pre váš vlog. Využite možnosť dvojitého nahrávania a v priebehu natáčania prepínajte medzi fotoaparátmi. Práve to vám umožní bezprostredne zachytiť všetky zaujímavé detaily aj reakcie.

Atraktívne videá

Výkonný procesor

Je jedno, či budete v hernom režime alebo pripravovať multitaskingové úlohy, ale určite oceníte rýchly, výkonný a inteligentný procesor, ktorý všetky operácie zvládne promptne a bez zaváhania.

Výkonný procesor

Batéria s celodennou výdržou

Výkonná batéria v kombinácii s energeticky úsporným procesorom a displejom je kľúčom k celodennej výdrži. Vďaka tomu sa môžete spoľahnúť, že hneď popoludní nebudete musieť hľadať nabíjačku, ale s telefónom pohodlne vydržíte až do večera.

Batéria s celodennou výdržou

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook