Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Samsung Galaxy M51 M515F 6GB/128GB Dual SIM Zväčšiť

Samsung Galaxy M51 M515F 6GB/128GB Dual SIM

52137450

Nový produkt

Dlhá výdrž, veľký displej, výkonný procesor a špičkový fotoaparát. Inteligentný telefón od obľúbeného výrobcu má skvelé technické parametre a poteší aj svojim vzhľadom.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

289,00 € s DPH

289 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Telefón s ergonomickým tvarom padne do ruky ako uliaty, a navyše vďaka lesklému dizajnu aj skvelo vyzerá. Veľký displej s vysokým rozlíšením nahradí filmové plátno, zatiaľ čo štvornásobný zadný objektív hravo zatieni nejeden fotoaparát. Bezkonkurenčná výbava zahŕňa aj 7 000 mAh batériu, osemjadrový procesor, 6 GB RAM a 128 GB ROM. Používateľské rozhranie One UI Core je vyladené do najmenších detailov tak, aby vám zaistilo príjemný zážitok pri každom použití telefónu. Všetko je chránené bezpečnostnou platformou Samsung Knox.

Väčší displej, viac zábavy

Nechajte sa vtiahnuť do deja na obrazovke! Širokouhlý displej so 6,7 " a FHD+ rozlíšením má minimálne rámiky a iba nepatrný výrez na predný objektív. Pri hraní hier, sledovaní filmov alebo surfovaní na internete vám nebude nič prekážať. 
Väčší displej, viac zábavy
Krásny a pritom praktický

Krásny a pritom praktický

Pri vytváraní vzhľadu telefónu si v Samsungu dali záležať nielen na tom, aby dobre vyzeral, ale aby sa s ním aj dobre manipulovalo. Práve vďaka zaoblenému dizajnu padne do ruky ako uliaty. Lesk váš smartfón rozžiari, či už si vyberiete biely alebo čierny farebný variant.

Dosť energie aj na tie najnáročnejšie dni

Zabudovaná batéria s kapacitou ohromujúcich 7 000 mAh zvládne akýkoľvek nápor. Môžete hrať hry, sťahovať, zdieľať alebo streamovať, a telefón bude mať dostatok energie na to, aby ste ešte mohli počúvať pesničky a chatovať s priateľmi. A keď sa batéria začne vybíjať, superrýchla 25 W nabíjačka ju v priebehu chvíľky znova naplní.
Dosť energie aj na tie najnáročnejšie dni
Štvornásobný fotoaparát

Štvornásobný fotoaparát

Zadný fotoaparát so štyrmi objektívmi má všetko potrebné na dokonalé zachytenie každého momentu. Ultraširokuhlú kameru využijete na fotenie panorám, makro objektívom môžete preskúmať svet detailov a hĺbková šošovka vám umožní vytvárať portréty s umelecky rozostreným pozadím. 

Ešte lepšie selfies

Predný 32 Mpx fotoaparát vás vyobrazí v tak vysokej kvalite, že na snímkach budete vyzerať ako živí. S funkciou Živé zaostrovanie sa navyše všetka pozornosť na snímke sústredí práve na vás, zatiaľ čo okolie sa mierne rozostrie.
Ešte lepšie selfies
Skvelá výbava

Skvelá výbava

Osemjadrový procesor so 6 GB pamäťou RAM zaistí stály a spoľahlivý výkon bez nepríjemného lagovania. Vnútorná pamäť ponúka 128 GB priestoru na všetky vaše dokumenty, hry a aplikácie. Ak vám to nebude stačiť, pamäť si môžete rozšíriť pomocou pamäťovej karty.

V bezpečí

V smartfóne od spoločnosti Samsung nemôže chýbať viacvrstvové zabezpečenie Samsung Knox. To dohliadne na to, aby všetky vaše informácie zostali v bezpečí a nedostali sa do rúk nikomu nepovolanému. 
V bezpečí
Pracujte aj potme

Pracujte aj potme

Používateľsky príjemné prostredie One UI Core bude radosť ovládať. Vyskúšať môžete napríklad Nočný režim, ktorý upraví nastavenie jasu a farby na displeji tak, aby vás pri používaní telefónu vo večerných hodinách neboleli oči.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook