Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

HONOR 10 4GB/64GB Dual SIM Phantom Blue

Nový produkt

Mobilný telefón 5.84 "IPS 2280x1080, procesor Kirin 970 Octa Core, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, fotoaparát zadný duálny 24Mpx + 16MPx (f / 1.8) + predné 24Mpx (f / 2.0), GPS, NFC, 3G / 4G, USB-C, OTG, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM (2x Nano SIM), rýchle nabíjanie, batéria 3400mAh, Android 8.1

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

298,80 € s DPH

249 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Toto na prvý pohľad mimoriadne zariadenie disponuje 5,84-palcovým bezrámikovým displejom, superrýchlou nabíjačkou a 24MPx+16MPx duálnym fotoaparátom so svetelnosťou F/1.8 a schopnosťou rozoznať viac ako 500 scén. Smartphone ďalej prekvapí rýchlym odomykaním pomocou tváre alebo ultrazvukového snímača odtlačkov prstov. Nechýba technológia NPU neustále monitorujúca vaše užívateľské správanie a funkcia Easy Talk, ktorá pri telefonických hovoroch eliminuje šum v pozadí.

Krásny a inteligentný

FullView displej s pomerom strán 19:9 a rozmerom 5,84 palca dokonale padne do každej ruky. Vďaka designu Aurora pri pohľade z rôznych uhlov zažijete rozmanité farebné efekty.

Krásny a inteligentný
Zábery ako od profesionála

Zábery ako od profesionála

Duálny 24MPx+16MPx fotoaparát s clonou F/1.8 dokáže v reálnom čase rozoznať viac ako 500 scén v 22 kategóriách a následne použiť prednastavené parametre pre konkrétnu scénu. Na vás zostane len zamerať hľadáčik fotoaparátu a vyhotoviť výborný záber.

Fotoaparát s umelou inteligenciou

Zariadenie rozpozná viacero predmetov a optimalizuje ich v jedinom zábere. Rýchly a efektívny algoritmus s umelou inteligenciou a prvotriednou technológiou NPU (Neural Processing Unit) zachytené predmety v jednej chvíli prepojí s optimálnym nastavením fotoaparátu na základe kontextu konkrétneho záberu.

Fotoaparát s umelou inteligenciou
Dokonalé selfies

Dokonalé selfies

Predný 24 MPx fotoaparát sa postará o zakaždým ostré a dokonale nasvietené profesionálne a zároveň prirodzené selfies.

Osvetlenie 3D portrétu

Pomocou funkcie na dokonalé rozpoznanie a tvarovanie tváre systém s umelou inteligenciou vytvára profesionálne svetelné efekty. Na svetlo citlivý snímač a technológia osvetlenia 4 v 1 sú zárukou ostrých záberov aj pri slabších svetelných podmienkach. Pre tento fotoaparát tak vlastne žiadne neexistujú!

Osvetlenie 3D portrétu
Bleskurýchle odomknutie telefónu

Bleskurýchle odomknutie telefónu

Prostredníctvom pod sklom ukrytého ultrazvukového snímača odtlačkov prstov telefón rýchlo odomknete aj s mokrými rukami. Promptné odomykanie umožňuje aj funkcia rozpoznania tváre.

Nabíjajte za pochodu

O superrýchle nabitie telefónu sa postará rýchlonabíjačka SuperCharge. Stačí 25 minút a môžete využívať 50 % z celkovej kapacity 3400 mAh.

Nabíjajte za pochodu

6 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook