Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

HONOR PLAY 4GB/64GB Dual SIM BLUE

Nový produkt

Smartphone, ktorého výkon neurazí ani zapáleného hráča. Tešte sa na vibračnú spätnú väzbu, priestorový zvuk, bezrámčekový displej a duálny fotoaparát s umelou inteligenciou.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

272,40 € s DPH

227 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Honor Play je výkonný model pre náročných užívateľov a pre tých, ktorí i na cestách zatúžia po nefalšovanom hernom zážitku. Preto neprekvapí, že sa telefón honosí vysoko taktovaným osemjadrovým procesorom s podporou umelej inteligencie a vyspelou grafickou jednotkou, ktorej výkon sa oproti predchádzajúcej generácii viac než o polovicu zvýšil pri súčasnom znížení spotreby. Okrem nekompromisného výkonu hráča zaujme zatiaľ nevídaný systém vibračnej spätnej väzby, aký poznáte z klasických herných konzol, priestorový zvuk slúchadiel s 3D efektami alebo napríklad priestorný širokouhlý FHD+ displej zasadený do bezrámčekového tela z pevnej matnej hliníkovej zliatiny. Všetci si potom budú pochvaľovať snímky zo zadného duálneho fotoaparátu i prednej citlivej selfie kamerky.

Grafika novej generácie

Grafická jednotka doznala oproti predchádzajúcim generáciám 60% navýšenie výpočtového výkonu pri súčasnom 30% znížení spotreby energie. S takým hardvérom si môžete byť istí, že i tie najnáročnejšie herné tituly pobežia hladko a zároveň nevyžmýkajú celú batériu.

Grafika novej generácie
Inteligentný procesor

Inteligentný procesor

Vysoko inteligentný osem-jadrový procesor je špeciálne uspôsobený pre výpočty zahrňujúce umelú inteligenciu, ktoré vyriešia oveľa rýchlejšie. Len tak nebudete musieť pri používaní inteligentných funkcií na nič čakať. Navyše je rovnako ako grafická jednotka šetrný svojou spotrebou.

Pre maximálny herný zážitok

Vysoký výkon k dokonalým herným seansám podľa Honoru nestačí, a tak sa výrobca rozhodol do telefónu zabudovať priekopnícku technológiu vibračnej spätnej väzby. Umelá inteligencia sama rozpozná dôležité herné prvky a vaše hranie šikovne podporí rôznymi typmi spätnej väzby, aké poznáte z klasických herným konzol.

Pre maximálny herný zážitok
Priestorový zvuk

Priestorový zvuk

Aby ste sa ešte viac priblížili atmosfére vašej obľúbenej hry či práve sledovaného filmu, Honor si pre vás a pre vaše slúchadlá prichystal vyladený priestorový zvuk s podporou pokročilých 3D zvukových efektov, ktoré ako z hrania hier, tak i zo sledovania videí vykúzli nefalšovaný multimediálny zážitok.

Od kraju ku kraju

Bezmála 90 % čelnej plochy telefónu tvorí 6,3palcový displej s ultrajemným rozlíšením a skvelým podaním farieb. Širokouhlý pomer strán zaručuje pohodlné prezeranie webu a sociálnych sietí, ako aj nových filmov. Pri hraní vám dá potom širší rozhľad, takže uvidíte svojich nepriateľov skôr. Vďaka 2,5D zakriveniu skvelo padne do ruky.

Od kraju ku kraju
Kovový dizajn, štýlové farby

Kovový dizajn, štýlové farby

Honor Play prichádza na trh v troch štýlových farbách, z ktorých si vyberie skutočne každý. Vznikli špeciálnou úpravou kovového tela z hliníkovej zliatiny, ktoré ohromí svojou tenkosťou a prekvapivo pevným spracovaním. Jednoliaty matný dizajn prerušuje iba fotoaparát a prakticky umiestnená čítačka odtlačkov prstov.

Duálne fotografie s umelou inteligenciou

Na zadnej strane upúta váš pohľad dvojica šošoviek, pod ktorými sa skrývajú citlivé senzory 16megapixlového a 2MPx fotoaparátu. Vďaka umelej inteligencii detekuje v reálnom čase viac ako 500 scén, ku ktorým ponúkne najlepšie padnúce nastavenie. Na vás je iba stlačiť spúšť.

Duálne fotografie s umelou inteligenciou
Profesionálne nastavenie selfies

Profesionálne nastavenie selfies

Schopnosť umelej inteligencie oceníte i pri robení selfies pomocou prednej 16megapixlovej kamerky. Okrem presných skrášľovacích efektov a možnosti pôsobivo rozostreného pozadia si však zamilujete päticu portrétových režimov, ktoré dokážu zvýrazniť osvetlenie tak, ako by to urobil profesionálny fotograf.

Šikovné fotoalbumy

Galéria urobených a stiahnutých fotografií a videí dokáže byť často dosť neprehľadná. Honor preto prichádza s riešením založeným na inteligentných algoritmoch strojového učenia a vaše spomienky automaticky triedi podľa udalostí, miest, časovej súslednosti apod. Vo svojej galérii sa tak lepšie vyznáte a budete sa do nej radi vracať.

Šikovné fotoalbumy
Najpohodlnejší spôsob odomknutia

Najpohodlnejší spôsob odomknutia

Pokiaľ nieste priaznivci odomykania pomocou čítačky odtlačkov prstov ani PIN kódov a hesiel, zaujme vás možnosť identifikovať sa prostredníctvom jednoduchého nasnímania tváre. Za rýchlosťou odomknutia tvárou opäť stojí umelá inteligencia, ktorá vás bezpečne pozná pri rô

6 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook