Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Honor Band 3 čierne

Nový produkt

Fitness náramok – 0.91" OLED displej, Bluetooth, monitoring spánku, senzor srdcového tepu, počítanie krokov, vodoodolnosť 5 ATM, pre Android 4.4 alebo iOS 8.0 a vyšší

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

51,60 € s DPH

43 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

S inteligentným náramkom Band 3 od značky Honor budete mať perfektný prehľad o svojich športových aktivitách. Zariadenie s presnosťou meria váš srdcový tep, zobrazuje zabehnutú vzdialenosť aj tempo, spálené kalórie a veľa ďalších údajov. Je dokonale vodoodolné a hodí sa nielen pre zapálených bežcov, ale aj plavcov. Band 3 môžete pomocou Bluetooth jednoducho spárovať so svojim inteligentným telefónom a pozorovať všetky namerané údaje v komplexných štatistikách. Jeho súčasťou je kvalitná batéria, s ktorou vám náramok vydrží na jedno nabitie až 30 dní, aj príjemný ergonomický dizajn, ktorý zaistí pohodlné nosenie.

Do vody…

Konečne športový náramok, ktorý si bez problémov môžete vziať aj do vody! Honor Band 3 disponuje kompletnou vodotesnosťou aj pod hladinou vody, a to až do hĺbky 50 metrov. Okrem toho je vybavený špeciálnym módom priamo na plávanie, ktorý vám počíta všetky dôležité údaje, ako sú napríklad spálené kalórie.

Do vody…
…aj na súš

…aj na súš

Náramok je ideálnou voľbou nielen pre plavcov, ale aj pre bežcov. Jeho súčasťou je režim určený aj na túto aktivitu, ktorý vám odmeria srdcový tep, zabehnutú vzdialenosť alebo tempo. Náramok môžete spárovať so svojim smartfónom, využiť jeho GPS a jednoducho tak sledovať svoju trasu.

Presné meranie vášho tepu

Jednoducho kontrolujte svoj srdcový tep kedykoľvek, kdekoľvek a jediným pohľadom. Náramok je vybavený technológiou, ktorá váš tep pravidelne meria, a jeho hodnotu zobrazuje na displeji. Svoj tep môžete porovnávať s predchádzajúcimi hodnotami a získať tak komplexnejší prehľad o svojom zdraví.

Presné meranie vášho tepu
Dlhá výdrž batérie

Dlhá výdrž batérie

Súčasťou prístroja je kvalitná batéria, s ktorou vám náramok na jedno nabitie vydrží v prevádzke až 30 dní. Hladinu batérie môžete sledovať priamo na displeji.

Dohľad nad vašim spánkom

Náramok na vás dohliadne aj v noci. Jeho inteligentná technológia dokáže komplexne sledovať váš spánkový režim a zaznamenávať dáta do aplikácie vo vašom smartfóne. Získate prehľad o tom, aký hlboký je váš spánok, alebo či sa počas odpočinku budíte.

Dohľad nad vašim spánkom
Odraz vášho mobilného telefónu

Odraz vášho mobilného telefónu

Po spárovaní s vašim mobilným telefónom sa náramok premení na pohotového spoločníka, ktorý vás upozorní na nové správy, hovory, udalosti a mnoho ďalšieho. Nastaviť si na ňom môžete aj budík, ktorý na seba upozorní vibráciami.

3 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook