Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Huawei Watch Fit

55025875

Nový produkt

Elegantné, ľahké a inteligentné hodinky s mnohými športovými režimami, GPS senzorom a dlhou výdržou batérie vás ohromia. Monitorujú frekvenciu srdca, mieru stresu i kvalitu spánku.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

83,50 € s DPH

83.5 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Zlepšite svoje zdravie a kondíciu vďaka inteligentným hodinkám s pokročilými funkciami. Hodinky ponúkajú 96 športových režimov, z ktorých si môžete vybrať športovú aktivitu, ako je beh, jazda na bicykli alebo plávanie. Ak sa rozhodnete cvičiť doma, môžete si vybrať jeden z dvanástich animovaných cvičebných programov na precvičenie a natiahnutie celého tela. Hodinky vám v priebehu všetkých aktivít poskytnú presné informácie o tepovej frekvencii alebo počte prejdených alebo zabehnutých kilometrov. Počas bežného dňa bez tréningu vám budú priebežne monitorovať tepovú frekvenciu a vyhodnotia mieru stresu, ktorému čelíte. V noci mapujú kvalitu vášho spánku a využiť môžete aj senzor na detekciu saturácie tela kyslíkom. Hodinky sú veľmi ľahké a pohodlné. Na jedno nabitie vydržia až 10 dní.

Prispôsobiteľný ciferník

Ciferník si môžete nastaviť podľa vlastných predstáv. Môžete stále sledovať svoju tepovú frekvenciu alebo počet prejdených krokov a, ak hodinky práve nepoužívate pri športovej aktivite, môžete si na displej nastaviť napríklad fotku z vášho mobilného telefónu.
Prispôsobiteľný ciferník
Ľahučké, s dlhou výdržou batérie

Ľahučké, s dlhou výdržou batérie

Hodinky sú veľmi ľahké a pohodlné počas celého dňa aj v noci. Aj keď vážia len 21 gramov, vydržia fungovať až desať dní. Vďaka rýchlemu nabíjaniu stačí päť minút a hodinky budú k dispozícii ďalších 24 hodín.

Osobný tréner vždy po ruke

Ak s cvičením iba začínate, určite vás poteší možnosť výberu z niekoľkých cvičebných tréningov, ktoré sú vďaka animáciám prehľadné a zrozumiteľné. Ďalej si môžete vybrať niektorý z 96 športových režimov, ako je beh, jazda na bicykli, plávanie alebo napríklad joga. Hodinky vám vždy poskytnú informácie o frekvencii srdca, spálených kalóriách alebo o prejdených či zabehnutých kilometroch.
Osobný tréner vždy po ruke
Detekcia saturácie kyslíkom i monitoring spánku

Detekcia saturácie kyslíkom i monitoring spánku

Hodinky disponujú aj pokročilejšími funkciami. V priebehu dňa vás upozornia, ak je vaše telo pod vyššou mierou stresu, a ponúknu možnosti, ako sa uvoľniť a odreagovať. Nechýba ani senzor, vďaka ktorému môžete kontrolovať zásobovanie tela kyslíkom, tzv. saturáciu. Počas noci budú hodinky sledovať kvalitu vášho spánku a ponúknu viac ako 200 overených rád, ako spánok zlepšiť.

Upozornia na prichádzajúcu SMS alebo hovor

Hodinky môžete spárovať prostredníctvom rozhrania Bluetooth so všetkými telefónmi s operačným systémom Android alebo iOS. Následne na ruke uvidíte prichádzajúce hovory, notifikácie z kalendára, alebo si v priebehu cvičenia môžete prečítať prichádzajúcu SMS.
Upozornia na prichádzajúcu SMS alebo hovor

3 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook