Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Samsung Galaxy A71 A715F Dual SIM Black

28544746

Nový produkt

STAV: 8/10

Hľadáte telefón, ktorý sa stane nenahraditeľnou súčasťou vášho života, s ktorým si užijete ešte viac zábavy a ktorý vám uľahčí každodenné povinnosti? Potom ste tu správne!

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

279,00 € s DPH

279 € bez DPH

Detaily

Elegantná vizáž s pridanou hodnotou

Dizajnéri spoločnosti Samsung navrhli kúsok, ktorý si vás získa hneď na prvý pohľad. Samsung Galaxy A71 prichádza s uhladeným a elegantným vzhľadom, ktorý navyše ukrýva hodnotnú výbavu. Zaoblené telo telefónu pohodlne padne do ruky a dokonale dotvára príťažlivý dojem zariadenia.

Samsung Galaxy A71

Dych vyrážajúci displej

Novinka získala takmer bezrámikový Infinity-O displej s úctyhodnou uhlopriečkou 6,7 palca (16,95cm). Obrazovka so Super AMOLED technológiou vás obklopí spektrom žiarivých a sýtych farieb. Riešenie umiestnenia prednej kamery s tvarom malej guličky vám dožičí ničím nerušené sledovanie deja, ktorý sa práve na obrazovke odohráva. Priam vás pohltí.

Samsung Galaxy A71

Dômyselný fotosystém

Samsung Galaxy A71 sa pýši päticou kamier, s ktorými hravo zachytíte každý dôležitý moment. V zadnej časti zariadenia dominuje sústava 4 fotoaparátov, ktorá spolu tvorí dokonalý fotosystém. Kombinácia 64Mpx širokouhlého snímača, 12Mpx ultra širokouhlého objetívu, 5Mpx senzora hĺbky a 5Mpx Macro kamery vám umožnia zachytiť realistické zábery aj s tými najmenšími detailmi. Nezaostáva ani predná 32Mpx kamera, s ktorou si vytvoríte portréty vhodné na okamžité zdieľanie s priateľmi.

Samsung Galaxy A71

Húževnatá výdrž

Nakoľko je telefón vybavený množstvom funkcií potrebuje batériu, ktorá vám dopraje dostatok času na ich využívanie. Batéria s vysokou kapacitou 4 500mAh je ideálnym riešením ako dopriať výdrž telefónu podľa vašich potrieb. Navyše vďaka podpore rýchleho nabíjania, bude doplnenie energie chvíľkovou záležitosťou. Samsung Galaxy A71 navyše disponuje jednoduchým ale najmä bezpečným prístupom k obsahu telefónu. Snímač odtlačku prsta zabudovaný priamo v displeji vás odbremení od množstva hesiel a kódov.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook