Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Samsung Galaxy A21s 3GB/32GB Black

41682297

Nový produkt

Výborný pomer cena/výkon, špičková výbava, veľkokapacitná batéria a jedinečný vzhľad. Preskúmajte všetky možnosti inteligentného telefónu, ktorý vám určite má čo ponúknuť.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

162,00 € s DPH

162 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Inteligentný telefón s elegantným dizajnom padne do ruky ako uliaty a výborne sa s ním manipuluje. Vybrať si môžete jeden zo štyroch farebných variantov. 6,5" obrazovka vám nahradí filmové plátno a vďaka miniatúrnym rámikom si užijete každý pohľad na obrazovku. Špičkovo vybavený fotoaparát je pripravený na akúkoľvek situáciu a detailný záber lienky zachytí rovnako dobre ako pohorie. Výkonný procesor, veľká interná pamäť a veľkokapacitná batéria vydržia akúkoľvek záťaž a postarajú sa o maximálny výkon. To všetko budete mať zabezpečené platformou Samsung Knox a svojim prstom alebo tvárou.

Pastva pre oči

Elegantný dizajn telefónu vás upúta na prvý pohľad. Lesklý holografický vzhľad, oblé strany a veľká 6,5" obrazovka vyniknú v kancelárii rovnako ako na festivale. Samsung Galaxy A21s sa pohodlne drží a príjemne sa s ním manipuluje. Na trh prichádza v štyroch farbách - červenej, modrej, bielej a čiernej.
Pastva pre oči
Kino vo vrecku

Kino vo vrecku

Displej Infinity-O je stvorený na sledovanie filmov. Takmer bezrámčekový dizajn prednej strany smartfónu vám umožní prehrávať videá bez akýchkoľvek rušivých elementov. Vďaka skvelému rozlíšeniu a živým farbám sa okamžite ponoríte do deja na obrazovke.

Fotoaparát, ktorý je pripravený na všetko

Štyri rôzne objektívy čakajú na to, keď ich budete potrebovať. Hlavná šošovka s vysokým rozlíšením 48 Mpx sa hodí na každodenné fotenie, pri ktorom zaberie aj tie najmenšie detaily realisticky a živo. Ultraširokouhlý 8 Mpx objektív využijete pri fotení rozmerných objektov, zatiaľ čo 2 Mpx makro objektív je skvelý na fotenie miniatúr z blízkosti. A 2 Mpx hĺbkový snímač nechá vyniknúť hlavný a okolie jemne rozostrie pre väčší efekt.
Fotoaparát, ktorý je pripravený na všetko
Vždy vydarená selfie

Vždy vydarená selfie

V obrazovke je zasadený predný 13 Mpx fotoaparát, s ktorým bude vytváranie selfies ešte zábavnejšie. Pripravené je množstvo filtrov a módov, s ktorými dosiahnete skvelý výsledok pri každom fotení. A nechýba ani funkcia Živé zaostrenie pre rozostrenie pozadia. 

Energia na celý deň

Energiu smartfónu dodáva veľkokapacitná 5 000 mAh batéria s rýchlym 15 W nabíjaním. Už sa vám nestane, že by telefónu uprostred dňa došla energia a vy ste museli tráviť niekoľko hodín pri nabíjačke. Samsung Galaxy A21s bude vždy pripravený.
Energia na celý deň
Skvelý výkon

Skvelý výkon

Na bezchybný chod systému dohliada osemjadrový procesor s 3 GB pamäťou RAM a 32 GB úložiskom, ktoré si kedykoľvek môžete rozšíriť pomocou pamäťovej karty až o ďalších 512 GB. Užite si plynulý chod telefónu aj pri niekoľkých otvorených aplikáciách, alebo si vychutnajte okamžité reakcie pri hraní svojej obľúbenej hry.

Špičkové zabezpečenie

Telefón od spoločnosti Samsung má niekoľko foriem zabezpečenia. Pre prístup do smartfónu si môžete vybrať odomknutie pomocou odtlačku prsta alebo svojej tváre. Stačí krátky pohľad do prednej kamery, ktorá okamžite vyhodnotí, či ste skutočne majiteľ telefónu. O bezpečie hardvéru aj softvéru sa postará platforma Samsung Knox.
Špičkové zabezpečenie

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook