Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Apple AirPods Pro MWP22ZM/A

GX6DD09PLKKT

Nový produkt

Ergonomické bezdrôtové slúchadlá AirPods Pro disponujú vysokou kvalitou zvuku a aktívne potláčajú okolitý hluk. Ich súčasťou sú špunty v troch veľkostiach aj nabíjacie púzdro.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

219,00 € s DPH

182.5 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Bezdrôtové slúchadlá AirPods Pro sa stanú nevyhnutným doplnkom vášho iPhonu či Apple Watch. Ponúknu vám perfektnú reprodukciu zvuku, potláčajú okolitý hluk a sú veľmi pohodlné. Mäkké silikónové koncovky v troch veľkostiach sa prispôsobia tvaru vášho ucha, vďaka čomu vám bez problémov padnú. Slúchadlá sa postarajú o to, aby vás pri počúvaní nerušilo okolie, ale zároveň disponujú režimom priepustnosti. Ich súčasťou je nabíjacie puzdro, ktoré vám umožní ich bez obmedzenia používať po celý deň.

Mimoriadne pohodlné

AirPods Pro sa chvália ergonomickým a vysoko pohodlným dizajnom, vďaka ktorému nebudete o slúchadlách takmer vedieť. Ich súčasťou sú špunty v troch veľkostiach vyrobené z mäkkého silikónu, ktoré sa perfektne prispôsobia tvaru vášho ucha. Nikde tak netlačia ani nešmýkajú. Nechýbajú im taktiež prieduchy na vyrovnanie tlaku.
Mimoriadne pohodlné
Ničím nerušené počúvanie

Ničím nerušené počúvanie

Slúchadlá disponujú schopnosťou potláčať okolitý ruch. Koncovky sa neustále prispôsobujú tvaru vášho ucha, vďaka čomu tak ponúkajú ničím nerušené počúvanie. Ak však občas potrebujete zároveň vedieť aj o svete okolo seba, slúchadlá možno jednoducho prepnúť aj do režimu priepustnosti - razom budete počuť aj okolitý hluk.

Bezdrôtové nabíjanie

Súčasťou balenia je bezdrôtové nabíjacie puzdro, vďaka ktorému môžete AirPods Pro využívať bez obmedzenia viac ako 24 hodín. Na jedno nabitie vydržia slúchadlá 4,5 hodiny v režime potlačenia okolitého hluku alebo 5 hodín v režime priepustnosti.
Bezdrôtové nabíjanie
Pohlcujúci zážitok z hudby

Pohlcujúci zážitok z hudby

Či už si užívate tónov svojej obľúbenej hudby, sledujete film alebo počúvate podcast, tešiť sa môžete na kvalitný zvukový sprievod. Reproduktor s vysoko pohyblivou membránou produkuje hlboké basy, perfektne ladí frekvencie a stará sa o nízke skreslenie zvuku.

Moderné i praktické

Decentný dizajn robí zo slúchadiel slušivý doplnok, ktorý sadne úplne každému. S vaším iPhonom či Apple Watch sa prepojí jednoducho a v priebehu okamihu. Navyše sú odolné proti potu a vode.
Moderné i praktické

21 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Follow us on Facebook