Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Huawei Nova 5T Dual SIM Purple

45249906

Nový produkt

Dychberúci módny doplnok, výkonný smartphone aj profesionálny fotoaparát v jednom. Objavte všetky novinky, výhody a špičkové technológie, ktorými je tento telefón vybavený.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

314,40 € s DPH

262 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Smartphone s oslnivým vzhľadom a nemenej oslnivou výbavou. Vyberte si z troch farebných variant tú, ktorá sa najviac hodí k vášmu životnému štýlu a objavte, ako jednoduchý môže byť život s Huawei Nova 5T. Veľký displej s prednou kamerou vám zobrazí celý svet v tak živých a jasných farbách, až vám budú oči prechádzať. Odomknúť ho môžete rýchlo a jednoducho vďaka chytro umiestnenému senzoru na boku telefónu a so skvelým procesorom sa môžete pustiť aj do tých najnáročnejších hier. Ak radi fotíte, toto je ten pravý spoločník na každý deň - štyri objektívy, úžasná svetelnosť a selfie fotoaparát s technológiou 4v1. A to najlepšie na záver - rýchle nabíjanie, s ktorým môžete po chvíľke opäť vyraziť za priateľmi.

Veľký telefón so svetelnými efektami

O výnimočnosti telefónu Huawei Nova 5T vás presvedčí už jeho vzhľad. Je na vás, či dáte prednosť jasne modrej variante, temnej čiernej alebo efektnej purpurovej. Či už si vyberiete akékoľvek prevedenie, budete prekvapení svetelnými efektami, 3D vzhľadom a množstvom farebných odleskov, ktoré sa na rovnom povrchu premietnu. Displej zaberá maximum prednej strany a, aby ste neprišli ani o milimeter, umiestnili výrobcovia selfie kameru priamo do obrazovky.

Veľký telefón so svetelnými efektami
Rýchle odomknutie

Rýchle odomknutie

Senzor odtlačkov prstov sa nachádza na strane telefónu. Tak neruší dokonale čistý vzhľad prístroja a zároveň je ideálne umiestnený, aby ste mohli telefón odomknúť priamo pri uchopení prístroja. Žiadne čakanie, žiadne zbytočné sekundy, len absolútna rýchlosť odomykania a maximálna efektivita. K svojim dátam sa v okamihu dostanete kedykoľvek a kdekoľvek.

Štyri objektívy

Zadný fotoaparát disponuje štyrmi objektívmi, ktoré sú pripravené na všetky situácie, ktoré budete chcieť zachytiť. Hlavné šošovka sa 48 Mpx sa skvelo hodí pre každodenné fotenie, 16MPx ultraširokouhlá šošovka obsiahne väčší priestor, 2Mpx objektív pre makro fotografie využijete na fotenie z blízkosti až 4 cm a 2Mpx hĺbková šošovka vám pomôže s umelecky rozostreným pozadím. Okrem objektívov sa môže fotoaparát pochváliť aj skvelým osvetlením, s ktorým sa bude v noci fotiť jedna radosť.

Štyri objektívy
Selfie ako živá

Selfie ako živá

Predný 32Mpx fotoaparát je pripravený zaznamenať tie najrealistickejšie selfie fotografie alebo videá. Umelá inteligencia Al upraví všetky nastavenia a zvýrazní vaše prednosti a prirodzenú krásu tak, aby ste na každom snímku vyzerali čo najlepšie. Technológia 4v1 spojí 4 pixely do jedného, ​​takže výsledok je ešte jasnejší a ostrejší.

Špičkový výkon

Neuveriteľne rýchly čipset Kirin 980 s duálnym AI koprocesorom, funkcia GPU Turbo a 6GB pamäť RAM. To je kombinácia, ktorá vám zariadi maximálny výkon celého systému aj pri vysokom vyťažení. Najnáročnejšie hry pobežia ako blesk a všetky aplikácie budú reagovať ešte skôr, ako sa ich dotknete prstom. Na všetko budete mať 128GB úložisko, ktoré pojme toľko videí, fotografií i pesničiek, koľko len budete potrebovať.

Špičkový výkon
Super nabíjanie

Super nabíjanie

Prečo by ste mali tráviť hodiny u nabíjačky, keď to ide aj inak? Veľkokapacitná 3750mAh batéria podporuje 22,5W ultrarýchle nabíjanie. 50 % dokáže nabiť za ohromujúcich 30 minút a vy miesto sedenia pri zásuvke môžete vyraziť za zábavou. Tak už zbytočne nestrácajte drahocenný čas.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook