Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Xiaomi Redmi Note 10 5G 4GB/128GB Graphite Gray Zväčšiť

Xiaomi Redmi Note 10 5G 4GB/128GB Graphite Gray

50460189

Nový produkt

Tento smartphone už nepustíte z rúk. Osloví vás podmaňujúcim designom a prvotriednou výbavou, na akú ste zvyknutí pri omnoho drahších modeloch.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

198,00 € s DPH

198 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Xiaomi Redmi Note 10 5G s rozsiahlou výbavou je naozaj vydarený. Na prvý pohľad vás upúta jeho atraktívny vzhľad. Veľkým prínosom tohto modelu je pripojenie k sieťam piatej generácie, prvotriedny výkon a dokonalý displej, na ktorom výborne vyniknú vaše fotografie. Xiaomi Redmi Note 10 5G je skrátka neprehliadnuteľný.

Xiaomi Redmi Note 10 5G 4GB/128GB

Atraktívny vzhľad

Redmi Note 10 5G je dokonalým stelesnením zmyslu tvrdenia „v jednoduchosti je krása“. Zaujme vás ľahkou konštrukciou a elegantným designom s 3D zakrivením zadnej strany, vďaka čomu sa s ním pohodlne manipuluje. Farebné prevedenie predstavuje pomyselnú čerešničku na torte. Môžete si vybrať spomedzi niekoľkých štýlových prírodných odtieňov.

Atraktívny vzhľad

Unikátny displej

Rozmerný 6,5-palcový displej s obnovovacou frekvenciou 90 Hz premení sledovanie obsahu na skutočný zážitok. Tešte sa na plynulejšie hranie hier i bežné používanie. Nezabudnime ani na 360-stupňové svetelné senzory, ktoré jas displeja intuitívne prispôsobia okolitým svetelným podmienkam. Samozrejmosťou je komfortná čitateľnosť šetriaca váš zrak.

Unikátny displej

Superrýchle pripojenie

Už žiadne kompromisy. Vďaka prístupu k mobilnej 5G sieti zažijete skutočnú rýchlosť. Pripravte sa na plynulé hranie hier či videohovory.

Superrýchle pripojenie

Dych vyrážajúci výkon

V tele smartphonu sa ukrýva supervýkonný čipset MediaTek Dimensity 700 s osemjadrovým procesorom s frekvenciou až 2,2 GHz. V kombinácii s grafickým procesorom ARM Mali G57 vám sprostredkuje bezchybné užívateľské prostredie a maximálne plynulý chod, aby ste sa mohli hrať a neobmedzene spúšťať viacero aplikácií naraz.

Dych vyrážajúci výkon

Nekonečná energia

Bojíte sa, že sa váš smartphone v priebehu dňa vybije? Xiaomi Redmi Note 10 5G disponuje batériou s kapacitou 5000 mAh, takže sa môžete zabávať doslova celé hodiny. Telefón navyše ponúka rýchle 18-wattové nabíjanie, ktoré vás nikdy nesklame.

Nekonečná energia

Fotografujte ako profesionál

Patríte k sviatočným fotografom, ktorý raz za čas zachytáva momentky všedného dňa alebo ste profesionál? S týmto smartphonom dosiahnete priam ukážkové výsledky. Jeho súčasťou je fotoaparát s rozlíšením 48 MP, detailný makro objektív a snímač hĺbky ostrosti – kombinácia zaručujúca unikátne zábery plné detailov. Nočný režim vám pomôže zaznamenať nezabudnuteľný okamih aj v nedostatočných svetelných podmienkach.

Fotografujte ako profesionál

D

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook