Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6GB/128GB green

59536258

Nový produkt

Prispôsobte si svoj inteligentný telefón tak, aby vám maximálne vyhovoval, začínajúc rôznymi režimami fotoaparátu až po typ vibrácií, ktoré vás upozornia na všetko dôležité.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

245,00 € s DPH

204.166667 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Štyri rôzne objektívy fotoaparátu zvečnia akýkoľvek moment ako živý a so selfie kamerou sa vám podarí zachytiť svoje portréty aj v slow-motion verzii. Natáčanie videí bude ešte jednoduchšie vďaka množstvu rôznych filtrov, režimov a módov, s ktorými jednoducho vytvoríte vlogy aj krátke filmy. V telefóne je pripravená aj aplikácia na skenovanie a úpravu dokumentov, ktorú využijete pri práci. Dlhá výdrž batérie spolu s výkonným procesorom zvládnu aj tie najnáročnejšie požiadavky a poradia si s akýmkoľvek programom alebo hrou. Všetko budete mať zabezpečené odtlačkom prsta.

Zvečnite každý moment v tej najlepšej kvalite

Zadný fotoaparát so štyrmi objektívmi zachytí každú situáciu v dych vyrážajúcej kvalite. Hlavný 64 Mpx objektív sa výborne hodí na bežné každodenné fotografie, keď vám ide hlavne o čo najlepšie rozlíšenie. Ultraširokouhlý objektív vám pomôže zachytiť čo najväčšiu plochu na jednu fotografiu. Makro objektív s 5 Mpx si obľúbia všetci tí, ktorí radi objavujú svet do najmenších detailov. Hĺbková kamera je skvelým pomocníkom na fotenie portrétov.
Zvečnite každý moment v tej najlepšej kvalite
Batéria s veľkou kapacitou

Batéria s veľkou kapacitou

Batéria s 5 020 mAh podporuje rýchle 30W nabíjanie, preto máte istotu, že telefón vydrží aj tie najnáročnejšie dni a nevypne sa v tom najmenej vhodnom okamihu. Telefonovať bez prestávky môžete až 33 hodín, so spustenou navigáciou prejdete 16 hodín a hrať hry môžete aj 13 hodín v kuse. Ak patríte k milovníkom hudby, poteší vás informácia, že prehrávač môžete na jedno nabitie používať celých 147 hodín.

Výkonnejší procesor

Mimoriadne výkonný čipset Qualcomm Snapdragon 720G má oproti svojmu predchodcovi o 36 % výkonnejší CPU, o 14 % lepšie hodnoty výkonu GPU a o neuveriteľných 115 % zdatnejšiu technológiu Al. Môžete sa pustiť do multitaskingu alebo stiahnuť náročnú hru bez obáv, že vám telefón vaše výsledky pokazí.
Výkonnejší procesor
Veľa možností pre fotky i videá

Veľa možností pre fotky i videá

S predným fotoaparátom vynikne vaša prirodzená krása. Môžete upraviť hĺbku ostrosti a snímke dodať umelecký ráz alebo skúsiť slow-motion selfie, ktoré si obľúbite vy aj vaši priatelia. Na natáčanie nezabudnuteľných videí sú pripravené rôzne režimy a funkcie, s ktorými si budete pripadať ako profesionálny kameraman.

Skenovanie dokumentov

Pre uľahčenie každodennej práce je v telefóne pripravený špeciálny režim Dokument, s ktorým môžete skenovať dokumenty a následne ich upravovať podľa svojich preferencií. 
Skenovanie dokumentov
Vždy v bezpečí

Vždy v bezpečí

Čítačku odtlačkov prstov nájdete na bočnej strane telefónu, takže stačí telefón zobrať do ruky a v priebehu sekundy môžete začať pracovať. Bežný deň vám uľahčí aj podpora Google Pay alebo diaľkový ovládač IR Remote.

Veľa rôznych vibrácií

Preferujete upozornenie pomocou vibrácií? Poteší vás prepracovaný motorček, ktorý ponúka 150 rôznych možností vibrácií. Jednoducho rozlíšite, či vám niekto volá, či vám prišla SMS, alebo máte nové upozornenie z Facebooku.
Veľa rôznych vibrácií

21 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook