Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Xiaomi Redmi 9C NFC 2GB/32GB Zväčšiť

Xiaomi Redmi 9C NFC 2GB/32GB

53556070

Nový produkt

Dostupný smartphone vybavený skvelými funkciami a hernou technológiou HyperEngine. Nechýba mu rozmerný displej, veľkokapacitná batéria ani fotoaparát s umelou inteligenciou.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

109,00 € s DPH

109 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Chytrý telefón Redmi 9C od značky Xiaomi vás odprevadí na každom kroku. Je vybavený vysokokapacitnou batériou s 5 000 mAh, duálnym fotoaparátom s umelou inteligenciou i nadupaným výkonom. Nechýba mu kvalitný displej s HD+ rozlíšením, dotykové odomykanie ani herná technológia pre realistické zážitky z hrania hier. Jeho dizajn je nielen ľúbezný a elegantný, ale vďaka špeciálnej povrchovej úprave na ňom navyše nezostávajú odtlačky prstov.

Fotoaparát s kvalitnou optikou

Smartphone sa chváli duálnym fotoaparátom s umelou inteligenciou a 13 Mpix. LED blesk sa postará o skvelé nasvietenie scény, druhá šošovka s 2 Mpix vykúzli príjemnú hĺbku ostrosti. Telefónu nechýba ani režim krásy alebo funkcia dlaňová spúšť.
Fotoaparát s kvalitnou optikou

Bleskový výkon

Telefón v sebe ukrýva výkonný čipset MediaTek Helio G35, s ktorým sa môžete tešiť na parádny výkon. Čaká vás ničím nerušený chod a plynulá prevádzka. Čerešničkou na torte je herná technológia HyperEngine, ktorá zabezpečí plynulé hranie hier s vernými detailmi.
Bleskový výkon

Zábava na dlhé hodiny

Vďaka vysokokapacitnej batérii vám telefón pobeží v prevádzke dlhé hodiny. 5 000 mAh batéria sľubuje až 32 hodín volania, 21 hodín prehrávania hudby alebo 10 hodín hrania hier. V pohotovostnom režime vám potom telefón vydrží až 27 dní. Navyše batéria spoľahlivo zvládne až 1 000 nabíjacích cyklov bez toho, aby klesala jej kapacita.
Zábava na dlhé hodiny

Elegantný design

Smartphone má príjemný decentný dizajn s hladkým povrchom a zaoblenými rohmi. Zadná strana disponuje texturovanou vrstvou, ktorá zabraňuje zachytávaniu odtlačkov prstov. Na prednej strane sa rozprestiera veľký 6,53palcový displej s HD+ rozlíšením. Farebné prevedenie telefónu si môžete vybrať z troch variantov - modrého, sivého alebo oranžového.
Elegantný design

Inovatívna technológia

Redmi 9C je vybavený technológiou NFC a inteligentným odomykaním. Do telefónu získate prístup pomocou čítačky odtlačkov prstov alebo funkcie rozpoznania tváre. Chváli sa tiež zníženou hladinou modrého svetla, nenamáha tak vaše oči.
Inovatívna technológia

21 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook