Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Huawei Y6P Dual SIM Black

48349765

Nový produkt

Cenovo dostupný telefón, ktorý prekoná vaše očakávania. Či už to bude funkcia Párty alebo bezdrôtové FM rádio, smartfón od Huawei vás každý deň prekvapí svojimi schopnosťami.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

138,00 € s DPH

138 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Inteligentný telefón so širokým displejom, ktorý zaberá väčšinu prednej strany, dokáže nahradiť počítač aj filmové plátno. S veľkokapacitnou batériou sa môžete pustiť do filmového maratónu aj bez nabíjačky, telefón má dostatok energie na celý deň hrania, sledovania videí alebo počúvania hudby. Rozšíriteľné úložisko pojme všetky filmy, hry aj aplikácie, ktoré potrebujete mať kedykoľvek po ruke. A s funkciou Párty, ktorá prepojí Huawei telefóny, si užijete s priateľmi viac zábavy ako kedykoľvek predtým.

Väčší displej, viac zábavy

6,3" obrazovka zaberá viac než 88 % prednej strany telefónu. Selfie fotoaparát s priemerom 2,65 mm je schovaný v kvapkovitom výreze. Na širokej obrazovke plnej farieb si užijete obľúbenú hru, sledovanie športových zápasov alebo videohovory v ešte vyššej kvalite.
Väčší displej, viac zábavy
Farby, ktoré žiaria

Farby, ktoré žiaria

Zadná strana so špeciálnou úpravou bude žiariť aj v tme. Výrobca Huawei vytvoril telefón v troch farebných variantoch - vybrať si môžete prevedenie Midnight Black, Emerald Green alebo Phantom Purple.

Energiu má na rozdávanie

5 000 mAh batéria má dostatočnú kapacitu na 36 hodín telefonovania, 20 hodín surfovania na internete alebo 32 hodín sledovania videí. Ak dávate prednosť hudbe, môžete sa tešiť na 37 hodín počúvania FM rádia bez potreby nabíjačky. Huawei Y6P sa o svoju energiu dokáže podeliť - môžete ho použiť na nabíjanie ďalších prístrojov.
Energiu má na rozdávanie
Krajšie, väčšie a kvalitnejšie fotografie

Krajšie, väčšie a kvalitnejšie fotografie

Trojitý fotoaparát s hĺbkovým objektívom, širokouhlým objektívom a hlavnou 13 Mpx kamerou zachytí všetko v špičkovej kvalite. Predný 8 Mpx fotoaparát s umelou inteligenciou okamžite upravuje fotky tak, aby na nich vynikla vaša prirodzená krása.

Veľa miesta

Používateľskú pamäť telefónu veľkosti 64 GB si jednoducho rozšírite pomocou pamäťovej karty až o ďalších 512 GB. V Huawei AppGallery si tak môžete stiahnuť všetky aplikácie, ktoré vám padnú do oka. 
Veľa miesta
Oživí každú párty

Oživí každú párty

V telefóne je integrovaná nezávislá FM anténa, vďaka čomu môžete počúvať rádio aj bez pripojených slúchadiel. Telefón navyše dosahuje hlasitosť až 88 dB a má silnejšie basové efekty. Je 1,6x hlasnejší než klasické telefóny. A pokiaľ sa s ďalšími telefónmi Huawei naladíte do režimu Párty, môžete si s priateľmi urobiť večierok kedykoľvek a kdekoľvek.

Dômyselná koláž

Na vytváranie zaujímavých koláží z vlastných fotografií už nepotrebujete ďalšie aplikácie. V Huawei Y6P je pripravená špeciálna funkcia, ktorá poskladá až deväť obrázkov podľa rôznych predlôh. Výsledok môžete zdieľať na sociálnych sieťach alebo ho poslať priateľom.
Dômyselná koláž

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook