Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Huawei P40 Lite E 4GB/64GB Dual SIM Black

04012021

Nový produkt

Plynulý chod, chytré aplikácie i pokročilý trojitý fotoaparát. To všetko ponúka výkonný smartphone značky Huawei, ktorý vás okrem svojho vybavenia poteší tiež jedinečným dizajnom.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

129,00 € s DPH

107.5 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Chytrý mobilný telefón disponujúci kvalitným vybavením. Taký je smartphone P40 Lite E od spoľahlivej značky Huawei. Telefón v sebe ukrýva nadupaný výkon, ktorý ponúka hladký chod aj chytrú optimalizáciu pamäte. Nechýba mu vysokokapacitná batéria ani rýchly operačný systém s moderným rozhraním. Vďaka pokročilému trojitému fotoaparátu s ním zaobstaráte parádne snímky, a to vo dne aj v noci. Čerešničkou na torte je moderný dizajn s jedinečnou nano textúrou, ktorý poteší aj skutočných fajnšmekrov.

Pre jednoduché fotografovanie

Aj za horších svetelných podmienok zaobstaráte perfektné fotografie. Smartphone je vybavený trojitým fotoaparátom, chytrou stabilizáciou a podporou umelej inteligencie. Tá dokáže rozpoznať snímanú scénu a podľa toho optimalizovať obraz. Hlavnú 48-Mpix šošovku dopĺňajú 8-Mpix širokouhlý objektív a 2-Mpix snímač hĺbky.
Pre jednoduché fotografovanie
Bez zbytočného sekania

Bez zbytočného sekania

Telefón vás poteší plynulým a ničím nerušeným chodom. Je vybavený technológiou Full Scenarios Accelerating Engine, ktorá zrýchľuje jeho výkon a ponúka chytré optimalizácie. Vaše aplikácie pobežia rýchlejšie a pamäť nebude vďaka nej zbytočne zaťažovaná.

Radosť pozerať

Zariadenie sa chváli jedinečným dizajnovým spracovaním, ktorému dominuje 2.5D povrch a nano textúra, ktorá vytvára na zadnej strane tela krásne farebné odlesky. FullView Punch displej s uhlopriečkou 6,39 palcov ponúka jasné a kontrastné farby.
Radosť pozerať
S dlhotrvajúcou výdržou

S dlhotrvajúcou výdržou

Súčasťou vybavenia je kvalitná batéria, s ktorou sa nemusíte obávať o nedostatok energie. Výkonná 4 000 mAh batéria sľubuje až 22 hodín prehrávania videa, 111 hodín prehrávania hudby či 20 hodín prehliadania webu.

Zábavný i užitočný

Tešte sa na príjemné a intuitívne prostredie so systémom Android a rozhraním EMUI. Využívajte chytrú galériu, v ktorej nájdete fotky oveľa rýchlejšie ako doteraz, alebo si namiesto vyzváňacieho tónu nastavte video. To aj veľa ďalších chytrých možností vám Huawei P40 Lite E ponúkne.
Zábavný i užitočný

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook