Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Samsung Galaxy A12 A127F 3/32GB Black

00791737

Nový produkt

Zadívajte sa na HD+ displej, užívajte si nadupaný osemjadrový procesor a vytvárajte snímky pomocou 48 Mpix fotoaparátu. To všetko s týmto bohato vybaveným a elegantným smartfónom.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

127,00 € s DPH

127 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Inteligentný mobilný telefón Samsung Galaxy A12 v sebe kombinuje nadupané vybavenie s elegantným moderným dizajnom. Poteší vás osemjadrovým procesorom, štvornásobným fotoaparátom so 48 Mpix i veľkokapacitnou batériou. Všetok obsah si pozriete na špičkovom Infinity-V displeji so 6,5-palcovou uhlopriečkou a HD+ rozlíšením. Smartfón je vybavený Androidom s množstvom inteligentných funkcií a viacvrstvovým zabezpečením. Dizajn telefónu vám padne do oka vďaka krásnym farbám i nadčasovému spracovaniu.

Ostrý v každom detaile

Tešte sa z jasného mobilného obrazu plného bohatých farieb a jemných detailov. Telefón disponuje nadupaným Infinity-V displejom s HD+ rozlíšením a 6,5-palcovou uhlopriečkou. Všetok obsah si tak prezriete vo vysokej kvalite.
Ostrý v každom detaile

Nová úroveň mobilného fotenia

Perfektne ostré a jasné fotografie pomocou jediného cvaknutia. To hravo dokážete vďaka štvornásobnému fotoaparátu. Pýši sa hlavnou šošovkou so 48 Mpix, ultraširokým fotoaparátom, makro objektívom a snímačom, ktorý si posvieti na hĺbku ostrosti. Nechýba ani predná šošovka, s ktorou vyčarujete skvelé selfie snímky. 
Nová úroveň mobilného fotenia

Nepretržitá výdrž na dlhé hodiny

Telefón je vybavený špičkovým procesorom s ôsmimi jadrami, štvorgigabajtovou pamäťou RAM a interným úložiskom s veľkosťou 32 gigabajtov. Vďaka 5 000 mAh batérii vám vydrží v prevádzke dlhé hodiny a s pomocou adaptívneho nabíjania mu dodáte stratenú energii takmer okamžite. 
Nepretržitá výdrž na dlhé hodiny

Krása v jednoduchosti

Dizajn smartfónu vás poteší decentným a moderným spracovaním. Zaoblené hrany pohodlne sadnú do ruky, rovnako ako príjemný matný povrch. Svoj model si môžete vybrať z niekoľkých farebných variantov. 
Krása v jednoduchosti

To najlepšie z Androidu

Smartfón v sebe ukrýva operačný systém Android 10 s nadstavbou One UI Core. Získate intuitívne, používateľsky prívetivé a zabezpečené mobilné prostredie. Vďaka aplikácii Samsung Knox bude obsah vášho telefónu chránený pred hrozbami. Aplikácia Samsung Members vám poskytne interaktívnu diagnostiku a optimalizáciu. 
To najlepšie z Androidu

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook