Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Huawei P30 Lite New Edition 6GB/256GB Dual SIM Blue

52768800

Nový produkt

Designový smartphone, ktorý sa vývojárom naozaj podaril. Môžete sa tešiť na okamžitú odozvu, veľkú pamäť, skvelú grafiku, rýchle nabíjanie i na perfektný fotoaparát.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

221,00 € s DPH

221 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Prepracovaný telefón s veľkým displejom a elegantným designom, vďaka ktorému sa i kvôli veľkým rozmerom obrazovky ľahko ovláda jednou rukou. Naviac je rýchly a má veľký výkon, ktorý vám bude stačiť i pri náročnom hraní hier, takže sa nemusíte obávať nepríjemného sekania a pomalého načítania. Veľká užívateľská pamäť, rýchle nabíjanie a perfektné spracovanie grafiky vám prácu s telefónom ešte viac spríjemnia. Okrem toho na vás čaká fotoaparát, ktorý sa postará o snímky kvalitou porovnateľné s hociktorými profesionálnymi príjstrojmi. A, samozrejme, plno ďalších vylepšení, ktoré vám uľahčia prácu.

Výnimočný jas

Vďaka obrazovému snímaču s najvyšším rozlíšením na trhu uvidíte svet oveľa jasnejšie. Zadaný fotoaparát Huawei P30 lite dokáže zachytiť ostrejšie snímky než kedykoľvek predtým a aj tie najmenšie detaily budú krištáľovo čisté.
Výnimočný jas
Ultimátny Zoom

Ultimátny Zoom

Bezstratová hypervzorkovacia technológia Huawei mení 48 Mpix šošovku s ultravysokým rozlíšením na šošovku so super zoomom. Dokážeš ňou zachytiť neuveriteľné snímky i z veľkej diaľky porovnateľné s 2x optickým zoomom.

Širší rozhľad, širšie možnosti

Rozšír si obzory s ultraširokým uhľom šošovky v novom Huawei P30 lite a zachyť úžasné panaramatické snímky, do ktorých sa vojde každý detail. Nenechaj sa pri fotení ničím limitovať.
Širší rozhľad, širšie možnosti
Tvoj inteligentný Fotoasistent

Tvoj inteligentný Fotoasistent

Vylepši svoje fotografie vďaka AI technológii rozpoznávania scény. Čelný fotoaparát Huawei Pro 30 lite dokáže identifikovať až 8 kategórií scén v reálnom čase a zadný fotoaparát dokonca 2 rôznych kategórií. Nastavenia ako vyváženie farieb, svetla a úroveň kontrastu sa nastavia automaticky, aby bola každá snímka oslnivá.

Oslnivý displej

Pozri a vytvor viac s novým Huawei P30 lite Dewdrop displejom. Veľký, odvážny a nádherný 6,15'' FHD displej s delikátnym kvapkovitým výrezom je dokonalým plátnom pre pestrofarebný život. Naviac má obrazovka TÜV Rheinland Eye Comfort certifikáciu a je navrhnutá tak, aby bola pre oči príjemná pre maximálny zážitok z pozerania.
Oslnivý displej
Elegantný design

Elegantný design

Štýlový a uhladený, Huawei P30 lite padne komfortne do každej dlane. Štíhly design s 3D zakriveným sklom je navrhnutý pre pohodlné uchytenie a ovládanie jednou rukou. Dostupný je v troch farbách vrátane pestrofarebného gradientného prevedenia.

Väčší priestor

Vylepšená pamäť RAM i ROM v novom Huawei P30 lite znamená viac priestoru pre všetko, čo miluješ. Užívaj si väčšiu flexibilitu s dostatkom miesta na tvoju hudbu, fotografie, videá i aplikácie.
Väčší priestor
Batéria, ktorá vydrží

Batéria, ktorá vydrží

Nenechaj batériu, aby ťa brzdila. S Huawei 9V2A Quick Charge sa 3 340 mAh batéria nabíja rýchlejšie a vydrží dlhšie. Dovolí ti tak žiť skutočne naplno. Sleduj filmy, hraj hry alebo celý deň surfuj na internete. Nič ťa nezastaví s Huawei P30 lite.

Posuň svoje hranie sa na ďalšiu úroveň

Pripraviť sa. Pozor. Hráme! Revolučná technológia spracovania grafiky poháňaná pomocou GPU TURBO 2.0 nakopne výkon pre rýchlejší a hladší zážitok z hrania. Huawei P30 lite mení mobilné hranie.
Posuň svoje hranie sa na ďalšiu úroveň
Svet na dosah ruky

Svet na dosah ruky

Objavovanie nikdy nebolo jednoduchšie a pohodlnejšie. Technológia Huawei HiVison poháňaná pomocou AI premení tvoj telefón na každodenného inteligentného asistenta. Jednoducho skenuj a odomkni celý svet plný nových možností. Huawei P30 lite využíva výkonnú AI technológiu, aby automaticky identifikoval objekty ako kvety, zvieratá alebo potraviny a zobrazil o nich dostupné informácie napríklad vrátane objemu kalórií. Výborný nástroj pre zvedavých objaviteľov.

Všade ako doma

HiVision AR prekladač prelomí jazykové bariéry. Cestovanie tak bude hračka. Skenuj a prekladaj cudzie jazyky v reálnom čase. Všetko od tabúľ v uliciach po ponuky reštaurácií. Nič ťa nezaskočí. (HiVision podporuje preklad v 10 jazykoch: čínština, angličtina, japončina, kórejčina, španielčina, taliančina, nemčina, francúzština, portugalčina, ruština.)
Všade ako doma
Objav, skenuj, nakupuj

Objav, skenuj, nakupuj

Nakupuj kedykoľvek a kdekoľvek v HiVision. Jednoducho naskenuj predmet, ktorý sa ti páči a AI technológia ho nájde online pre rýchlejšie a pohodlnejšie nakupovanie.

Štipka zábavy do každého hovoru

Urob z každého hovoru zábavnú chvíľku vďaka vlastnému video vyzváňaniu. Huawei P30 lite povyšuje klasické vyzváňanie tým, že ti umožní priradiť ku každému kontaktu tvoje obľúbené video. Zábava môže začať!
Štipka zábavy do každého hovoru

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Follow us on Facebook