Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Apple iPhone 14 128GB Red - MPVA3YC/A Zväčšiť

Apple iPhone 14 128GB Red - MPVA3YC/A

77895529

Nový produkt

Očakávaný 14. rad obľúbených smartphonov je tu. Tešte sa na kvalitnejšie fotografie, inovatívne funkcie a batériu, ktorá dlhšie vydrží. Na vašu bezpečnosť myslí detektor autonehôd. 

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

875,00 € s DPH

875 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Rodina smartphonov z dielne Apple sa rozrástla o ďalších členov plných inovatívnych funkcií, praktických vymožeností a luxusného designu. V poradí 14. generácia disponuje batériou s vyššou kapacitou, zdokonalenou sústavou fotoaparátov a prémiovým čipom zaisťujúcim prvotriedny výkon za každých okolností. Na veľkorysom displeji Retina XDR si dokonale vychutnáte obľúbené programy, filmy aj hry. Oceníte ho i pri editovaní fotografií a videí. Tvorivých užívateľov iste poteší akčný režim, vďaka ktorému videozáznamy nakrútené z ruky nepokazí nežiaduce chvenie. Mobilnému telefónu nechýba ani najnovší operačný systém iOS s množstvom noviniek a vylepšení.

Apple iPhone 14

Rôzne možnosti

Ako býva v prípade Apple zvykom, 14. rad smartphonov uvádza na trh v niekoľkých verziách líšiacich sa rozmermi, výkonom a objemom pamäte. Základný iPhone 14 ponúka 6,1-palcový displej, zatiaľčo variant s označením Plus disponuje nadštandardným 6,7-palcovým displejom.

Rôzne možnosti

Myslí na vaše zdravie

Klasické funkcie pre zdravý životný štýl dopĺňa automatická SOS funkcia pre prípad dopravnej nehody. Smartphone obsahuje špeciálne snímače, ktoré dokážu rozoznať, že s vami niečo nie je v poriadku. Ak nezareagujete v časovom limite, prístroj automaticky zavolá na tiesňovú linku a informuje kontakty, ktoré ste nastavili ako núdzové.

Myslí na vaše zdravie

Neuveriteľne výkonný

Prémiový čip, ktorý poznáte aj z predchádzajúceho modelu iPhone 13 Pro, dozrie na plynulý chod náročnejších hier a aplikácií. Výrobca tiež inovoval batériu, ktorá teraz vydrží omnoho dlhšie, než ste boli zvyknutí.

Neuveriteľne výkonný

Niečo pre milovníkov fotografie

Dvojica fotoaparátov s väčším snímačom vyhotoví ešte kvalitnejšie zábery, a to aj v prípade nedostatočných svetelných podmienok. Na ich výslednej podobe má svoj podiel aj špeciálny režim pre portrét, optický a digitálny zoom, širokouhlý snímač a optický stabilizátor obrazu. Predný fotoaparát zasa pracuje s novými technológiami, výsledkom čoho budú unikátne selfies.

Niečo pre milovníkov fotografie

Videozáznamy na profesionálnej úrovni

Nakrúcajte videá, ktorých kvalita je porovnateľná s filmovou kamerou. Apple v tomto smere stavil na filmársky režim, vďaka čomu sa môžete tešiť na vskutku mimoriadne výsledky. Pomocou akčného režimu nakrútite záznam z ruky bez nežiaduceho chvenia a bezchybne zaostríte na hlavný objekt.

Videozáznamy na profesionálnej úrovni

Prehľadný personalizovaný systém

Aktualizovaný operačný systém prináša množstvo noviniek. Dômyselnejšie prispôsobenie osobným potrebám (dokonca aj zamknutého displeja) a maximálne zabezpečenie telefón posúvajú na úroveň spoľahlivého partnera. Nezabudnime ani na štýlové farebné prevedenia, aby ste si vybrali variant presne podľa svojho vkusu.

Prehľadný personalizovaný systém

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook