Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Xiaomi 12T Pro 8GB/256GB Black Zväčšiť

Xiaomi 12T Pro 8GB/256GB Black

69538604

Nový produkt

Inteligentný mobilný telefón ponúka úžasný výkon, moderné pokročilé funkcie a disponuje aj profesionálnym fotoaparátom, s ktorým zachytíte všetky radostné okamihy vášho života.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

575,00 € s DPH

575 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Smartfón nabitý praktickými funkciami, ktoré vám uľahčia každodennú prácu. Vďaka špičkovej čipovej súprave a procesoru, dostatočnej pamäti a účinnému chladiacemu systému je prevádzka veľmi rýchla a efektívna, ale zároveň aj úsporná. Telefón tak vydrží v prevádzke mnoho hodín. Opätovné nabíjanie doplna je s rýchlonabíjačkou hotové už za pár minút. Prístroj disponuje kvalitným displejom, ktorý má vysoké rozlíšenie, zobrazí až 68 miliárd farieb a celkovo je obraz veľmi čistý. Kryje ho odolné tvrdené sklo Gorilla Glass 5. Celkový dizajn telefónu je veľmi jednoduchý a elegantný, s antireflexnou matnou zadnou stranou. Veľkou výhodou je profesionálny fotoaparát, s ktorým zachytíte radostné okamihy vo vašom živote, a to aj za zhoršených podmienok či v pohybe, prípadne natočíte 8K video.

Profesionálny fotoaparát

Vďaka profesionálnemu fotoaparátu s 200MPx rozlíšením budú vaše fotky vždy dokonale ostré, a to aj za zhoršených svetelných podmienok. Zachytíte aj tie najjemnejšie detaily a hravo si poradíte aj s objektmi v pohybe. Mimo fotografií môžete nahrávať 8K videá v plnom rozlíšení. Telefón navyše disponuje príslušným softvérom na spracovanie.

Profesionálny fotoaparát
obr Xiaomi 12T Pro 8GB/256GB

Maximálny výkon

Špičková čipová súprava,pokročilý procesor a dostatočná pamäť RAM sú zárukou vysokého výkonu a nízkej spotreby energie. Chladiaci systém účinne zabraňuje prehrievaniu telefónu.

obr Xiaomi 12T Pro 8GB/256GB

Luxusný dizajn

Smartfón vyniká jednoduchým dizajnom, matnou zadnou stranou z antireflexného skla, na ktorom nezostávajú odtlačky prstov a veľkosťou, ktorá padne tak akurát do ruky.

obr Xiaomi 12T Pro 8GB/256GB

Pokročilý displej

Displej, ktorý ponúka viac ako 68 miliárd farieb, zobrazí aj tie najmenšie detaily v dokonalej čistote a reálnych farbách. Inteligentné adaptívne funkcie upravujú obnovovaciu frekvenciu a znižujú množstvo vyžarovaného modrého svetla, čo chráni váš zrak. Zvonku je displej chránený tvrdeným Gorilla Glass 5 sklom.

Dlhá výdrž

Batéria má veľkú kapacitu a opätovné nabíjanie do 100 % trvá s pomocou rýchlonabíjačky len neuveriteľných 19 minút.

Dlhá výdrž

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook