Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Xiaomi Mi 11 Lite 4G 6GB/128GB Bubblegum Blue

54185967

Nový produkt

Do malého telefónu sa zmestí omnoho viac výkonných technológií, ako by ste na prvý pohľad čakali. Smartfón od Xiaomi vás bude každý deň prekvapovať tým, čo všetko dokáže.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

259,00 € s DPH

259 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Veľký displej plný farieb je umiestnený v prekvapivo tenkom tele a iba malý priestor ponecháva prednému fotoaparátu. Obrazovka s vysokým rozlíšením pracuje plynulo a vďaka snímačom okolia upravuje jas tak, aby bol pohľad na displej vždy príjemný. Trojitý zadný fotoaparát zvládne ultraširokouhlé aj makro fotenie a pre nakrúcanie videí má pripravené nepreberné množstvo režimov, s ktorými si užijete veľa zábavy. Nechýba batéria s dlhou výdržou a rýchlym nabíjaním, kvalitné reproduktory a čítačka odtlačkov prstov dômyselne schovaná v tlačidle odomykania.

Menší telefón s väčším displejom

Čo najväčší displej a zároveň čo najľahšie a najmenšie telo telefónu? Túto neľahkú úlohu sa vývojárom v Xiaomi podarilo splniť na jednotku. Mi 11 Lite je na šírku hrubý iba 6,81 mm a kamera prečnieva len o 1,77 mm. 6,55" displej má miniatúrny rámček s hrúbkou 1,88 mm a predná kamera je umiestnená vo výreze. Skrátka na telefóne nenájdete ani milimeter zbytočného priestoru.
Menší telefón s väčším displejom

Farby ako v skutočnosti

Prezeranie fotografií aj sledovanie filmov na displeji AMOLED získa úplne iný farebný rozmer. Vďaka technológii TrueColor, 10 bitovej farebnej hĺbke a farebnému gamutu DCI-P3 získajú farby dokonalo reálne podanie. Navyše je prichystaný špeciálny režim pre čítanie a pre príjemnejšie sledovanie na priamom slnečnom svetle.
Farby ako v skutočnosti

Po všetkých stránkach dokonalý displej

Vďaka 90Hz obnovovacej frekvencii displeja sa všetok obsah obrazovky bude pohybovať absolútne plynulo, zatiaľ čo 240 Hz vzorkovacia frekvencia zaistí okamžitú odozvu na dotyk vášho prsta. Okrem plynulého obrazu vás čaká ešte viac farebných detailov s funkciou HDR10 a vysoké rozlíšenie Full HD+.
Po všetkých stránkach dokonalý displej

Staňte sa režisérom

Trojica objektívov spoločne tvorí zadný fotoaparát, ktorý dokáže nafotiť makro snímky, ultraširokouhlé fotky aj obrázky s rozlíšením 64 Mpx. S predným fotoaparátom vytvoríte detailné selfie snímky. K dispozícii budete mať množstvo filtrov a režimov, s ktorými vytvoríte originálne 4K videá. Vyskúšajte napríklad Nočný časozber, Zmrazenie času alebo Paralelný svet. 
Staňte sa režisérom

Dlhá výdrž, krátke nabíjanie

16 hodín filmového maratónu? Alebo 101 hodinové počúvanie hudby? So 4 250 mAh batériou nie je nič jednoduchšie. Navyše 33 W rýchlonabíjačka zaistí, že Mi 11 Lite nikdy nezostane vybitý príliš dlho. Sledovanie aj počúvanie si užijete ešte viac s dvojicou reproduktorov.
Dlhá výdrž, krátke nabíjanie

Zachová si chladnú hlavu aj pri vysokej záťaži

Procesor Qualcomm Snapdragon 732G stojí za stálym výkonom, rýchlosťou a spoľahlivosťou telefónu. Pomáha mu technológia LiquidCool, ktorá dohliada na to, aby teplota telefónu zostala v bezpečných medziach aj pri niekoľkohodinovom hernom maratóne.
Zachová si chladnú hlavu aj pri vysokej záťaži

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook