Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Apple iPhone 7 32GB Black

83276078

Nový produkt

Hoci absolútna dokonalosť neexistuje, nové smartphony Apple sú jej na dosah. Ich bezchybný vzhľad a výbava ponúkajú všetko, o čom ste kedy snívali. Nechajte sa nimi rozmaznať.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

348,00 € s DPH

290 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Ak túžite po mimoriadnom designérskom kúsku, už nemusíte ďalej hľadať. iPhone7 totiž len tak niečo neprekoná. Jeho luxusný vzhľad je neprehliadnuteľný, rovnako, ako výbava, na ktorej výrobca Apple nijako nešetril. iPhone 7 je skrátka klenot, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších užívateľov. Očarí vás svojim neprekonateľným výkonom, neuveriteľne žiarivým displejom, dokonalými stereo reproduktormi a bezkonkurenčnými fotoaparátmi. iPhone je navyše vodeodolný a výdrž jeho batérie nepozná hranice. iPhone 7 vás presvedčí o tom, že pokrok je skrátka nezastaviteľný!

Oku lahodiaci a zároveň odolný design

Apple iPhone 7 je prvý vodeodolný iPhone. Môže za to jedinečná konštrukcia z vysoko tvrdého hliníka. Tento dokonalý telefón s bezšvíkovým zaoblením padne do vašej ruky ako uliaty. Môžete si vybrať spomedzi niekoľkých farebných prevedení – štýlovej striebornej, zlatej, ružovo zlatej alebo matnej čiernej. Za pozornosť stojí tiež inovované odolné tlačidlo plochy bez pohyblivých súčiastok, ktoré je citlivé na akýkoľvek tlak.
Oku lahodiaci a zároveň odolný design
Unikátny fotoaparát

Unikátny fotoaparát

Nie nadarmo je iPhone najobľúbenejším fotoaparátom. Svojimi prednosťami si získa aj vás. Zariadenie vyniká optickým stabilizátorom obrazu, ktorý eliminuje neostrosť a prepúšťa viac svetla, čím vám umožní vyhotoviť výborné zábery aj v slabších svetelných podmienkach. So štvordiódovým bleskom budú fotografie dokonale ostré a scény dostatočne osvetlené aj v tme. Videá budete nakrúcať vo filmovej kvalite 4K. S predným 7Mpx fotoaparátom FaceTime HD budú vaše selfies plné života a prirodzených farieb. Na všetko totiž dozerá inteligentný obrazový procesor zabudovaný v čipe A10 Fusion.

Pastva pre oči

Vnútro býva dôležité, avšak pozornosť vždy upúta to, čo je viditeľné navonok. Retina HD displej urobí z prezerania fotografií či sledovania videí zážitok hodný kinosál. S technológiou 3D Touch iPhone doslova „počúva“ na dotyk. Vďaka decentnej hmatovej odozve na vlastné oči a prsty zažijete, ako ľahko sa pracuje so správami, kalendárom a inými aplikáciami.
Pastva pre oči
Výkon a úspora v jednom

Výkon a úspora v jednom

Maximálna rýchlosť a čo najvyššia úspora energie. To je kombinácia, ktorej nikto neodolá. V iPhone 7 sa ukrýva štvorjadrový čip A10 Fusion, ktorý sa vám vždy naplno prispôsobí. Potrebujete väčší výkon? Dostanete ho. Chcete si dať prestávku? Ušetríte energiu. iPhone 7 má v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi až 2krát výkonnejší procesor, 3krát rýchlejšiu grafiku a batériu, ktorá vydrží dlhšie pracovať. Nesklame vás ani rozsiahlejšia kapacita vnútornej pamäte, ktorá hravo obsiahne náročné aplikácie či videá.

Poriadne nahlas

Prichádza k vám prvý iPhone so stereo reproduktormi! V porovnaní s predchodcami disponuje silnejším zvukovým výstupom a väčším dynamickým rozsahom. O kvalite a intenzite telefonovania s hands free či počúvania hudby sa presvedčíte na vlastné uši. Spolu so smartphonom získate aj slúchadlá EarPods s konektorom Lightning. Pokiaľ však uprednostníte svoje staré slúchadlá, v balení nájdete adaptér na 3,5mm konektor jack. Stačí ho pripojiť k vášmu smartphonu a môžete počúvať. Ak ste fanúšikom špičkových technológií, môžete si zaobstarať bezdrôtové slúchadlá AirPods, s ktorými si vychutnáte ozajstnú slobodu a aj napriek ich malým rozmerom skutočne ohromujúci hudobný zážitok.
Poriadne nahlas
Buďte vždy v dosahu

Buďte vždy v dosahu

Vďaka podpore niekoľkých pásiem LTE získate prístup k tomu najlepšiemu globálnemu roamingu. Dáta si navyše budete môcť sťahovať až 3krát rýchlejšie, než doteraz. Aplikácie Facebook Messenger či WhatsApp vám umožnia telefonovanie prostredníctvom Wi-Fi pripojenia, ktoré sa vám zíde na miestach bez mobilného signálu.

Prvotriedny operačný systém

Podstatu iPhonu tvorí najvyspelejší mobilný operačný systém iOS 10. Modelu 7 je ušitý priamo na mieru. Pracuje ako hodinky, výborne vyzerá a vyniká intuitívnym a ľahkým ovládaním. Môžete sa tešiť na základnú kolekciu do detailu prepracovaných aplikácií Apple, ktoré spríjemnia každý váš deň. Dokážu vám napríklad poradiť pri výbere najkratších trás a postarajú sa aj o vaše súkromie. Systém a všetky informácie, ktoré obsahuje, chráni dômyselné zabezpečenie.
Prvotriedny operačný systém

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook