Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/128GB Black

44621035

Nový produkt

Jemný a elegantný navonok, silný a dravý vo vnútri. Kompaktný telefón od spoločnosti Xiaomi, ktorý vie všetko, čo od smartfónu potrebujete, a ešte niečo navyše.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

334,80 € s DPH

279 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Precízne spracovaný telefón je pokrytý sklom Corning Gorilla Glass 5 pre väčšiu odolnosť a luxusnejší vzhľad. Maximálne spoľahlivý senzor odtlačkov prstov je integrovaný v displeji, preto je odomykanie ešte rýchlejšie. Operačná platforma MIUI 11 je používateľsky prívetivá a ponúka niekoľko funkcií pre jednoduchšiu prácu so súbormi. Samozrejme nechýba zadný fotoaparát so štyrmi objektívmi a predná kamera na selfie snímky a videá. Pri natáčaní vlogov využijete špeciálny režim práve na tento typ videa, s ktorým dosiahnete ešte lepšie výsledky. Perfektný chod celého systému v každej situácii zaistí osemjadrový procesor a veľkokapacitná batéria s podporou rýchleho nabíjania.

Jedinečný dizajn

Elegantný telefón s 3D zakrivením na prednej aj zadnej strane vás upúta na prvý pohľad. Celý smartfón je pokrytý sklom Corning Gorilla Glass 5, čo znamená nielen vyššiu odolnosť, ale aj dokonale hladký povrch príjemný na dotyk.
Jedinečný dizajn
Štyri objektívy

Štyri objektívy

Predný fotoaparát disponuje štyrmi objektívmi na každú príležitosť. Nechýba 64 Mpx objektív na každodenné fotenie v skvelom rozlíšení, ultraširokouhlá kamera na fotenie vysokých budov, rozľahlej krajiny alebo veľkej skupiny ľudí a samozrejme tu nájdete aj makro objektív na perfektné zachytenie miniatúrnych objektov. Na portréty je nachystaný hĺbkový objektív s 5 Mpx.

Profesionálne vlogy

Medzi množstvom funkcií a možností nastavenia pre fotografie i videá nájdete tiež špeciálny režim pre natáčanie vlogov. Vaše každodenné videá budú vyzerať ešte lepšie a po zrealizovaní všetkých úprav ich môžete zdieľať s priateľmi.
Profesionálne vlogy
Dlhá doba výdrže, krátka doba nabíjania

Dlhá doba výdrže, krátka doba nabíjania

Veľkokapacitná 5 260 mAh batéria zaistí výdrž telefónu aj v priebehu tých najnáročnejších dní. Bez problémov môžete používať Mi Note 10 Lite aj dva dni bez nutnosti nabitia. Pokiaľ vám energia klesne a budete musieť siahnuť po nabíjačke, určite oceníte podporu rýchleho 30 W nabíjania. 

MIUI 11

Ako operačný systém v smartfóne nájdete Android 10 s nadstavbou MIUI 11, ktorá je oproti predchádzajúcej verzii ešte viac vyladená tak, aby jej používanie bolo maximálne intuitívne a pohodlné. S funkciou Mi Share bude zdieľanie fotografií, videí aj súborov s inými zariadeniami Mi ešte rýchlejšie a Mi Doc Viewer vám uľahčí prezeranie dokumentov a prezentácií.
MIUI 11
Herný režim

Herný režim

Osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 730G pracuje bezchybne a spoľahlivo aj počas mimoriadnej záťaže. Užite si svoje obľúbené hry bez nepríjemného sekania a padania celého systému. S maximálnym sústredením vám pomôže aj režim Gaming Toolbox 2.0, ktorý vám umožní nastaviť, či chcete počas hry telefonovať alebo blokovať všetky upozornenia. V momente svojho triumfu jednoducho vytvoríte snímku obrazovky a v priebehu sekundy ju môžete zdieľať s priateľmi.

Bezpečné odomykanie

Čítačka odtlačku prstov je vstavaná v displeji, a tak sa pri odomykaní nebudete zdržiavať hľadaním a stláčaním tlačidla. Telefón stačí vziať do ruky a začať pracovať. Senzor funguje absolútne spoľahlivo v akomkoľvek počasí a pri akejkoľvek teplote. 
Bezpečné odomykanie

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook