Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Huawei P smart 2021 4GB/128GB midnight black

51535129

Nový produkt

Huawei P smart 2021 konkurenciu prevyšuje hneď v niekoľkých ohľadoch. Na prvý pohľad si o pozornosť hovorí nádherným 6,67" displejom s Full HD+ rozlíšením a rovnako tak boduje pohľadom na chrbát. Na ňom totiž nájdete hneď štyri fotoaparáty, ktoré vás odmenia kvalitnou snímkou ??v akejkoľvek situácii..

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

198,00 € s DPH

165 € bez DPH

Detaily

Huawei P smart 2021 konkurenciu prevyšuje hneď v niekoľkých ohľadoch. Na prvý pohľad si o pozornosť hovorí nádherným 6,67" displejom s Full HD+ rozlíšením a rovnako tak boduje pohľadom na chrbát. Na ňom totiž nájdete hneď štyri fotoaparáty, ktoré vás odmenia kvalitnou snímkou ??v akejkoľvek situácii. Vo svojej triede potom úplne vybočuje nasadením veľkorysého 128 GB úložného priestoru, ktorý navyše môžete ľahko rozšíriť pomocou pamäťových kariet. Navyše prináša aj dlhú výdrž vzhľadom k 5 000 mAh batérii a zakladá si tiež na rýchlych reakciách osemjadrového procesora Kirin 710A. O bezpečie všetkých dát v telefóne sa potom postará čítačka odtlačku prstov na boku a iste oceníte aj možnosť využívať dve SIM karty naraz vzhľadom k Dual SIM.

Kľúčové vlastnosti:

  • Vynikajúca výdrž vďaka 5 000 mAh batérii
  • Nádherný 6,67" Full HD+ displej
  • Hneď štyri fotoaparáty na zadnej strane
  • Veľkorysé úložisko pre vaše dáta - 128 GB ako u vlajkovej lode
  • Nádherný dizajn

 

S ambicióznou výbavou horúci kandidát na váš nový smartfón!

 

5 000 mAh batéria

Smartfón má 5 000mAh batériu, vďaka ktorej si môžete na nabitie užívať nonstop až 17 hodín prehrávania videa alebo 12 hodín surfovania na webe a 38 hodín volania cez 4G LTE siete. Dobitie je potom navyše otázkou pár desiatok minút vzhľadom na výkon 22,5 W.


 

Štvornásobný fotoaparát

Mobil má na zadnej strane hneď štyri fotoaparáty, ktoré vás potešia za každej situácie. Vedľa 48 Mpx hlavné snímače je to ultraširokouhlý 8 Mpx fotoaparát, 2 Mpx makro pre fotenie detailov a portrétny snímač tiež s 2 megapixelmi.


 

6,67" Full HD+ displej

Huawei P smart 2021 si vás získa aj 6,67" displejom s nádherne jemným Full HD+ rozlíšením a vynikajúcim pomerom obrazovky voči telu vďaka minimalizácii rámčekov po vzore vlajkových lodí.


 

Čítačka odtlačku prstov na boku

Pre maximálne bezpečie vašich dát je na boku čítačka odtlačku prstov pre rýchle a zabezpečené prihlásenie do telefónu aj dôležitých aplikácií: napríklad bankových.


 

128 + 4 GB

Spojenie 4 GB operačnej pamäte s 128 GB úložným priestorom znamená, že budete mať dostatok miesta pre všetky multimédiá a pohodlne budete môcť používať viac aplikácií naraz.


 

EMUI 10.1

Mobil ponúka rozhranie EMUI, ktoré vylepšuje grafiku prostredia a prináša nové možnosti, pre ktoré si smartfón zamilujete.


 

AppGallery

Telefón používa mobilné služby Huawei (Huawei Mobile Services). V telefóne nájdete obchod s aplikáciami HUAWEI AppGallery, ktorého obsah sa neustále rozširuje. Služby a aplikácie Google nie sú integrované, a teda niektoré populárne aplikácie tretích strán nie je možné stiahnuť.


 

Bezpečné vyhľadávanie, ktoré chráni vaše súkromie

Vďaka inovatívnemu vyhľadávaniu Petal Search získate prístup ku komplexným informáciám z rôznych oblastí a jedinečný zážitok z vyhľadávania.


 

6 dôvodov prečo kúpiť P smart 2021

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook