Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

HUAWEI Mate 20 Lite Dual SIM Black

Použité

STAV: 10/10

Mobilný telefón 6,3" IPS 2340 × 1080, procesor HiSilicon Kirin 710 8jadrový, RAM 4 GB, interná pamäť 64 GB, microSD až 256 GB, zadný fotoaparát 20 Mpx (f/1,8) + 2 Mpx, predný fotoaparát 24 Mpx + 2 Mpx, GPS, Glonass, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov, hybridný slot, neblokovaný, rýchle nabíjanie, batéria 3750 mAh, Android 8.1 Oreo

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

210,00 € s DPH

175 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Odľahčená verzia modelu Mate 20 je plná moderných technológií. O obraz sa stará priestranný displej s Full HD+ rozlíšením, výkon obstaráva osemjadrový procesor Kirin 710 a dostatok energie zabezpečuje 3 750mAh batérie. O bezchybné fotografie z predného duálneho fotoaparátu (navyše podporujúceho funkciu HDR) a zadného duálneho fotoaparátu sa stará umelá inteligencia. Tá má na svedomí tiež následnú správu fotografií, zjednodušené nakupovanie, stabilné mobilné pripojenie, kvalitnú navigáciu a hovory v hlučnom prostredí.

Tvoj spoľahlivý parťák

Ohromujúci obraz 6,3" širokého FHD + (2340 x 1080) FullView displeja ťa vtiahne do skutočne čarovných momentov, zatiaľ čo jeho tenká symetrická zadná strana leží pohodlne v tvojej dlani.

Tvoj spoľahlivý parťák
Majster AI selfie

Majster AI selfie

Automatické AI skrášľovanie dá tvojim selfies priestor vyniknúť. Predný 24Mpx + 2Mpx fotoaparát s realistickým bokeh efektom dodá tvojim fotkám dokonalú kompozíciu, zatiaľ čo AI optimalizuje snímok podľa ôsmich kategórií scény, aby ťa telefón zachytil v celej tvojej kráse.

Brilantné osvetlenie: HDR Pro

Umelou inteligenciou vylepšená, profesionálna HDR technológia umožňuje tvoriť v reálnom čase náhľady HDR snímkov a videí a prináša verné farebné snímky a živé videá aj za zhoršených svetelných podmienok.

Brilantné osvetlenie: HDR Pro
Zachovaj si tvár

Zachovaj si tvár

Animuj seba samého s AI 3D Qmoji, ktoré dokáže rozpoznať a napodobniť tvoje výrazy tváre, pohyby aj hlas! Vytvor si personalizované Qmoji GIFy a videá pre jednoduché zdieľanie na svojich sieťach.

Nechaj svoje fotky zažiariť

Zadný 20Mpx + 2Mpx duálny fotoaparát s clonou f/1.8 dodá tvojim fotkám kreatívny lesk s optickým bokeh efektom, zatiaľ čo AI zaručí optimalizáciu pre 22 kategórií objektov a scén, aby tvoje fotky vždy vyzerali profesionálne.

Nechaj svoje fotky zažiariť
Zaži každý detail

Zaži každý detail

Spomaľ čas s 16x Slow-Mo režimom, ktorého nahrávanie s frekvenciou až 480 snímkov za sekundu zdôrazní každý detail prebiehajúcej akcie.

Spoľahlivý výkon

3 750mAh batéria s dlhou výdržou zaručí, že tvoj spoločník bude vždy pripravený do akcie - vo dne, v noci. Rýchle nabíjanie HUAWEI Quick Charge ti pomôže zostať v pohybe.

Spoľahlivý výkon
Výpočtová dokonalosť v 12 nanometroch

Výpočtová dokonalosť v 12 nanometroch

12nm Kirin 710 procesor zaistí hladkú a prirodzenú odozvu systému, ohromujúci zážitok z hier a excelentné využitie zdrojov. Nezávislé ISP a DSP pozdvihne zážitok z fotenia a umožní krajšie výsledky a perfektnú optimalizáciu.

Ponor sa do hry

Umelá inteligencia optimalizuje výkon počas hrania vďaka dynamickej alokácii zdrojov, zatiaľ čo systém upozornení zaistí, aby ťa nič nerušilo viac, než je potrebné.

Ponor sa do hry
Osobný asistent na nákupoch v tvojom vrecku

Osobný asistent na nákupoch v tvojom vrecku

Umelá inteligencia dokáže zhmotniť tvoje priania v priebehu pár okamihov. Odfoťte alebo naskenujte tovar a AI sama rozpozná, čo je na fotke, a navedie ťa na ponuku servera Amazon.

Inteligentná správa fotografií

Umelá inteligencia ti pomôže organizovať, štítkovať a nachádzať tvoje snímky. Či už podľa objektu na fotke, kompozície, príležitosti alebo konkrétnej osoby, akúkoľvek momentku bude jednoduchšie nájsť s AI foto organizérom.

Inteligentná správa fotografií
Inteligentné pripojenie do sietí

Inteligentné pripojenie do sietí

Adaptívna konektivita, riadená umelou inteligenciou, sa prispôsobí každému prostrediu, aby si bol stále v dosahu. Režim "vo výťahu" rýchlo nájde 4G signál a upraví výkon siete, zatiaľ čo HUAWEI GEO umožní presnejšie zameriavanie polohy a lepší výkon i vo vnútri tunelov. Tiež upraví okolitý hluk v hlučnom alebo veternom prostredí.

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook