Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Huawei P Smart 2019 3GB/64GB Dual SIM Blue

49180334

Nový produkt

Elegantný telefón s priestranným FullView displejom je vybavený osemjadrovým procesorom a umelou inteligenciou, ktorá vám uľahčí fotenie duálnym fotoaparátom aj ďalšie úkony.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

172,80 € s DPH

144 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Krásny 6,21” FHD+ FullView displej tretej generácie je bezrámčekový a obsahuje iba malé vykrojenie pre predný fotoaparát. Telefón je poháňaný procesorom Kirin 710 s podporou umelej inteligencie. Hlavný duálny fotoaparát i predný fotoaparát môžu využiť schopnosti umelej inteligencie pre automatické nastavenie podľa scény nebo foteného objektu. Vďaka štedrej vnútornej pameti budete mať dostatok priestoru pre fotografie, hudbu či videá. Vysoká kapacita batérie zaisťuje dlho nekončiacu zábavu. Všetko beží na novom uživateľskom rozhraní EMUI 9 a operačným systémom Android 9.

Dewdrop Display

Ohromujúce farby a kryštalická čistota obrazu - to je 6,21-palcový FullView displej s jemným dizajnom Dewdrop, ktorý vám poskytne skutočne široký rozhľad.

Dewdrop Display
3D zakrivené telo

3D zakrivené telo

Sofistikované 3D zakrivené telo prináša lesklú textúru pripomínajúcu keramiku, vďaka čomu je štýlové a zároveň sa príjemne drží.

Duálny Al fotoaparát

Nová AI technológia rozpoznania scény dokáže spoznať 22 kategórií a celkom 500 scén v reálnom čase, aby poskytla perfektné snímky. Duálny 13+2MP fotoaparát ponúka šírku clony f/1.8 a ukáže tak živé detaily s prirodzeným bokeh efektom pre zachytenie tých najúžasnejších momentov.

Duálny Al fotoaparát
Al Selfie umelec

Al Selfie umelec

Čelný fotoaparát dokáže spoznať 8 rôznych selfie scén a optimalizuje snímky v reálnom čase vďaka AI technológií, aby vám denne prinášal perfektné portréty.

Kirin 710 čipset

Pokročilý osemjadrový čipset Kirin 710 vyženie výkon telefónu na maximálnu rýchlosť a 12nm technológia zatiaľ efektívne zníži odber batérie. GPU Turbo masívne zrýchli grafický výkon pre ten najpútavejší zážitok z hier.

Kirin 710 čipset
Výkonná batéria

Výkonná batéria

S kapacitou 3 400 mAh telefónu P Smart 2019 sa môžete ponoriť do bojovej vravy moderných hier alebo si vychutnávať nezabudnuteľné videá. Nabíjacia rýchlosť je navýšená o 22%, aby uspokojila váš rýchly životný štýl.

Face Unlock

Face Unlock umožňuje rýchly a bezpečný prístup k telefónu a zabráni podvodom s použitím fotiek alebo videí.

Face Unlock
Al Smart Shopping

Al Smart Shopping

EMUI 9.0 umožňuje nakupovanie dotykom prsta. Naskenujte produkt priamo, alebo dlhým stlačením vyberte objekt na fotke a aplikácia vám ponúkne odkazy na najpopulárnejšie e-shopy.

Eye Comfort

Certifikovaná spoločnosťou TÜV Rheinland, Eye Comfort funkcia filtruje škodlivé modré svetlo a znižuje tak poškodenie sietnice spôsobené dlhým sledovaním displeja. Vaše oči budú ako v bavlnke. TÜV Rheinland má za sebou 146 rokov dlhú históriu a poskytuje akreditáciu v 6 hlavných oblastiach vývoja displejov. Ponúka certifikáciu skutočnej autority pre kvalitu ochrany zraku mobilných displejov.



20 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook