Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Huawei P30 Pro 8GB/256GB Dual SIM - Breathing Crystal

Nový produkt

Mobilný telefón 6,47" OLED 2340 × 1080, procesor HiSilicon Kirin 980 8jadrový, RAM 8 GB, interná pamäť 256 GB, NM Card až 256 GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom 40 Mpx (f/1,6) + 20 Mpx (f/2,2) + 8 Mpx (f/3,4), predný fotoaparát 32 Mpx, optická stabilizácia, ToF, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, čítačka odtlačkov na displeji, dual SIM, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie, batéria 4200 mAh,

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

948,00 € s DPH

790 € bez DPH

Detaily


Huawei P30 Pro, telefón či kompaktný fotoaparát?

Rok sa s rokom zišiel a máme tu novú vlajkovú loď známej čínskej značky – Huawei P30 Pro. Mobilný telefón láka na štvoricu fotoaparátov, ktoré patria podľa aktuálneho hodnotenia medzi tie najlepšie na mobilnom trhu. Obdĺžnikový notch vystriedal ešte menší výrez v tvare kvapky, vďaka čomu budete mať vždy úplný prehľad o všetkom dianí na displeji.


Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Štyri fotoaparáty

Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Optická stabilizácia

Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

4 200 mAh batéria

Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Čítačka v displeji

Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Impozantný displej

Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Výkonný procesor

Predná strana mobilného telefónu Huawei P30 Pro si zaslúži zvýšenú pozornosť, pretože sa na nej nachádza oveľa viac, než sa na prvý pohľad môže zdať. Známku prémiovej kvality si tu vyslúžil veľký 6,47" displej s technológiou OLED, ktorý sa stará o realistické podanie farieb a široké pozorovacie uhly. Opomenúť tiež nesmieme príjemne zakrivený displej alebo čítačku odtlačkov prstov pod displejom, ktorá je vždy presná a krásne na dosah.


Kirin 980 zvládne aj nemožné

Stelesnením pravej sily je mobilný čipset Kirin 980 tvorený 7 Nm procesorom, ktorý sa oproti predchádzajúcemu modelu vyznačuje vyšším výkonom a nižšou spotrebou. V závere je teda jedno, či hráte najnáročnejšie mobilné hry, sledujete videá vo vysokom rozlíšení alebo surfujete po internete s desiatkami otvorených záložiek. S mobilným telefónom Huawei P30 Pro skrátka zvládnete takmer každú operáciu.

75 %

Zvýšenie výkonu CPU

58 %

Zvýšenie energetickej efektívnosti CPU

46 %

Navýšenie výkonu GPU

178 %

Zvýšenie energetickej efektívnosti GPU

S fotoaparátom Huawei P30 Pro zažijete dosiaľ nepoznané

Fotoaparát mobilného telefónu Huawei P30 Pro bol vyvinutý v úzkej spolupráci odborníkov značiek Huawei a Leica, a nie je teda divu, že ich výsledný produkt opäť prekročil všetky hranice očakávania. Výsledné fotografie sú bohatšie na farby, detaily, celkovú ostrosť a hĺbku, čím naberajú na úplne inom rozmere. Videá je možné natáčať v sprievode optickej stabilizácie až vo 4K kvalite, čo je v dnešnej dobe nutný štandard.


Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Svätá štvorica medzi fotoaparátmi

Celá fotografická aparatúra telefónu Huawei P30 Pro sa skladá z hlavného objektívu superzoom, ktorý predstavuje fotoaparát s rozlíšením 40 Mpx, širokouhlého 20 Mpx objektívu pre panoramatické fotografie, teleobjektívu s rozlíšením 8 Mpx a v neposlednom rade tiež TOF kamery.

Hor sa do nekonečna a ešte ďalej

Aj tak by sa dala popísať schopnosť prelomového periskopového zoom objektívu, ktorý umožňuje priblížiť objekt priamo pred vaše oči, a to bez straty kvality. K dispozícii je neuveriteľný 50× zoom, ktorý sa dosiahol kombináciou optického a hybridného priblíženia, pričom samotné desaťnásobné hybridné priblíženie vzniká spoluprácou hlavného 40 Mpx fotoaparátu, OIS a AIS.


Koniec nedostatku svetla

Spoločnosť Huawei prišla na svet s novým spôsobom rozpoznávania farieb, ktorý prechádza z modelu RGB na model RYB. Používa ne to snímač SuperSpectrum a procesor Kirin 980, ktorý za pomoci vlastného algoritmu zvyšuje množstvo svetla až o 40 %.

Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Snímajte fotografie v celej svojej kráse

Pokiaľ pri fotografovaní narazíte na situáciu, keď sa vami zvolený výber nezmestí do klasického hľadáčika, môžete prepnúť na širokouhlý objektív s rozlíšením 20 Mpx. Zorné pole sa vzápätí znateľne rozrastie, a vy tak budete mať o starosť menej.


Funkcia Dual-View Video

Sledujte video z dvoch rôznych perspektív vďaka vzájomnej spolupráci dvoch zadných fotoaparátov. Jeden vždy zachytáva celú scénu, zatiaľ čo druhý detailne sníma výkon aktéra.

Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Editujte rýchlo a ľahko

Točíte radi videá, ale pri ich editácii sa už strácate? Mobilný telefón Huawei P30 Pro ponúka inteligentný AI Video Editor, ktorý jednoduchým dotykom automaticky upraví video prostredníctvom dramatického filtra, zmenou rýchlosti či pridaním hudby.


Pokročilé AR meranie objektov

Jednou z vymožeností Huawei P30 Pro je TOF kamera umožňujúca mapovať vzdialenosti jednotlivých bodov v scéne. To sa dá využiť napríklad pri meraní, kedy je telefón schopný daný objekt oskenovať a následne zistiť jeho dĺžku, šírku aj hĺbku.

Mobilní telefon HUAWEI P30 Pro

Mobilný telefón ako herná konzola

Odteraz si môžete s Huawei P30 Pro užívať dlhé hodiny hrania pohybových hier, pretože senzor TOF dokáže snímať aj vaše pohyby a prenášať ich priamo do herného prostredia. Telefón pritom stačí len pripojiť k televízoru, nasmerovať na vaše telo a zapnúť danú hru.




P30 Pro má energie na rozdávanie

Vnútri elegantného tela mobilu Huawei P30 Pro sa skrýva vstavaná batéria s kapacitou úctyhodných 4 200 mAh, čo je hodnota prevyšujúca kapacitný priemer iných vlajkových lodí. Výsledná výdrž je teda naozaj markantná, kedy telefón vystačí na 2 dni aktívneho používania.


20 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook