Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

HUAWEI Y6 2019 Dual SIM Midbight Black

Nový produkt

Telefón so skvelým zvukom disponuje prepracovaným fotoaparátom s objektívmi, ktoré vytvoria skvelé snímky aj za šera a inteligentným manažérom zabezpečujúcim plynulosť telefónu.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

145,20 € s DPH

121 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Huawei Y6 je telefón, o ktorom sa dá pokojne vyhlásiť, že je prepracovaný do tých najmenších detailov. Tieto detaily začínajú hneď dizajnom – sú na výber tri farby a každá z nich má nejakú maličkosť navyše. Pokračovať možno zvukom – môžete sa tešiť nielen na FM rádio, ale aj na kvalitnejšie a hlasnejšie reproduktory. Pri fotoaparáte sa zase vývojári zamerali na odstránenie rizika tmavých snímok, preto sú oba objektívy vylepšené tak, že môžete fotiť jasné snímky aj v zlých svetelných podmienkach. Batéria má inteligentnú optimalizáciu a o plynulosť chodu sa stará inteligentný Manager. Všetko je skrátka premyslené do detailov.

Moderný dizajn pre každého

Huawei Y6 sa vyrába v troch farbách, aby si mohol vybrať skutočne každý. Štýlový hnedý model napodobňuje kožu a je odolný voči odtlačkom prstov. Žiarivo modrá varianta obsahuje drobnučké ligotavé čiastočky, ktoré majú veľkosť len 15 mikrónov, vďaka čomu krásne odrážajú svetlo a vytvárajú žiarivý efekt. A nakoniec temná čierna, ktorá je ako vždy neskutočne elegantná. Ktorú možnosť si vyberiete vy?

Moderný dizajn pre každého
Bez škodlivého svetla

Bez škodlivého svetla

Displej zaberá naozaj maximum miesta – celkom 87 % tela telefónu. Keď k tomu pripočítate 6,09'' HD+ displej, máte pred sebou naozaj kvalitné zobrazenie. Lepšie si teda užijete všetky videá, prezeranie fotografií, hranie hier alebo napríklad len surfovanie po internete. Okrem toho Huawei Y6 blokuje škodlivé modré svetlo, vďaka čomu dostal certifikát od spoločnosti TÜV Rheinland.

Už žiadne tmavé snímky

O jasné a prirodzené fotografie sa postará 13Mpx zadný fotoaparát. Vďaka špeciálnej technológii sa do šošovky dostane o 50 % viac svetla ako u predchádzajúcich generácií, a tak sa nemusíte báť príliš tmavých fotografií, ani keď fotíte za šera. Na skvelé selfie tu je 8Mpx predný fotoaparát. Ten má prepracovaný blesk Selfie Toning Flash, takže nech už fotíte akokoľvek, svetlé zábery máte zaručené.

Už žiadne tmavé snímky
Prajete si hudbu alebo rádio?

Prajete si hudbu alebo rádio?

Perfektný zvuk za všetkých okolností? Áno, aj tým sa môže Huawei Y6 pochváliť. Dokáže hrať o 6 dB silnejšie a vďaka silnejším basom si môžete užiť naozaj jedinečný sluchový zážitok. Okrem toho má ako jeden z mála smartfónov vstavané FM rádio, ktoré nevyžaduje mať zapojené slúchadlá, aby ich používalo ako anténu.

Spoľahlivosť a dlhá výdrž

S týmto telefónom sa nemusíte báť otravného sekania pri väčšej záťaži alebo vybitia batérie v nevhodnej chvíli. Pokiaľ by vám nestačila vstavaná 32GB pamäť, môžete ju ľahko rozšíriť pamäťovou kartou. 3 020mAh batéria má navyše inteligentnú optimalizáciu – vďaka tomu hardware spolupracuje so softvérom, čím sa šetrí batéria a predlžuje sa jej životnosť.

Spoľahlivosť a dlhá výdrž
Bezpečné odomykanie telefónu

Bezpečné odomykanie telefónu

Ak potrebujete prijať hovor, ale máte práve špinavé ruky, môžete telefón ovládať aj gestami. Inteligentný Phone Manager dohliada na to, aby systém pracoval rýchlo, plynulo a zbytočne vás nezdržiaval pri práci. O bezpečnosť sa stará funkcia Face Unlock, ktorá dokáže rozpoznať vašu tvár aj za zlých svetelných podmienok.

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook