Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Realmi 7 6/64GB Gray Zväčšiť

Realmi 7 6/64GB Gray

53052033

Nový produkt

Smartphone, medzi ktorého prednosti patrí vysoko výkonný procesor, veľkokapacitná batéria a famózny fotoaparát. S luxusným zrkadlovým vzhľadom telefónu skutočne zažiarite.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

165,00 € s DPH

165 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Realme 7 vás oslní obdivuhodným výkonom ako v bežnom, tak herným móde. Na veľkokapacitnú batériu sa môžete spoľahnúť, nabíjate iba pár minút a následne sa bavíte hodiny. So štvornásobným kamerovým systémom a rozlíšením 48 Mpix sa môžete chváliť fotografiami ako od profesionála. V ponuke sa stretnete s mnohými vychytanými funkciami, ako je makro fotenie, nočné filter, špeciálny farebný filter alebo alebo B&W režim. Funkcia zábavného videa vám prináša novú dimenziu zábavy. 4K UHD videá sú stabilné, širokouhlé, podporujú Slo-mo a Bokeh efekt. Kvalitný displej umožní váš obľúbený obsah prezerať plynule a vo všetkej dokonalosti. Ak vyznávate luxusný štýl, telefón sa pre vás stane tým pravým doplnkom.

Horúca novinka s účinným chladením

Nechajte sa oslniť impozantným výkonom herného procesora MTK Helio G95. Jedinečný osemjadrový procesor spolu s grafickým procesorom ARM Mali-G76 uchváti i náročných hráčov. Telefón je vybavený chladiacimi systémami z uhlíkových vlákien pre maximálny výkon, ktoré zaistia ochladenie až o 8,6 %.
Horúca novinka s účinným chladením

Nabitý skôr ako poviete hop

Na veľkokapacitnú 5000 mAh batériu a 30W Dart nabíjanie sa môžete spoľahnúť. Užite si hodiny volania, hrania, sledovania filmov, počúvania hudby a nabíjajte iba pár minút. Z 0 na 50 % telefón nabijete iba za 26 minút.
Nabitý skôr ako poviete hop

Stať sa fototalentom? Hračka!

So štvornásobným kamerovým systémom AI s rozlíšením 48 Mpix si na svoje príde každý. Zbaľte telefón napríklad na výlet, 119° ultra širokouhlý objektív zachytí z vyhliadky prírodné úkazy v celej svojej kráse. Zaujali vás pestré farby kvetov? Zachyťte ich kúzlo zblízka 4 cm makro objektívom. Až budete odpočívať pri táboráku, nezabudnite zachytiť romantickú hviezdnu oblohu nočným filtrom. Ak sa chystáte naopak na rande do mesta, rozhodne stojí za to sa zvečniť portrétnym objektívom so špeciálnym farebným filtrom alebo B&W režimom. 
Stať sa fototalentom? Hračka!

Kino do ruky

S funkciami zábavného videa si naozaj vyhráte. Natáčať môžete v pohybe vďaka stabilizácii videa UIS a UIS Max. Každý detail zachytíte s ultra širokouhlým videom a s Bokeh efektom vaše videá budú vyzerať naozaj profesionálne. Z videí natočených v 4K UHD a v režime Slo-mo sa vám zatají dych.
Kino do ruky

Praktickosť je jeho druhé meno

Odomykanie telefónu je naozaj rýchle a jednoduché. Stačí priložiť váš prst z boku a pomocou odtlačku tak telefón odomknete. Telefón podporuje funkciu Dual SIM a, ak vám nestačí interná pamäť, možnosť rozšírenia až o 256 GB vás iste poteší.
Praktickosť je jeho druhé meno

Nevídaná plynulosť

Na 6,5" ​​obrazovke s 90 Hz obnovovacou frekvenciou si v kľude môžete rolovať príspevky priateľov na sociálnych sieťach, sledovať filmy a hrať hry s dokonalou plynulosťou bez zadrhávania.
Nevídaná plynulosť

Inšpirácia prírodným zrkadlením

Pripravte sa na oslnivý zrkadlový design, kde sa snúbi vzhľad striebra s textúrami CD. Na výber máte z dvoch farebných variácií, jemnú Mist White a vesmírnu Mist Blue.
Inšpirácia prírodným zrkadlením

21 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook