Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Xiaomi Redmi Note 11 4GB/64GB Twilight Blue Zväčšiť

Xiaomi Redmi Note 11 4GB/64GB Twilight Blue

69043067

Nový produkt

Redmi Note 11 prináša úsporný výkon, veľkokapacitnú batériu s rýchlym nabíjaním a Amoled DotDisplay, ktorý registruje každý dotyk prsta.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

167,00 € s DPH

167 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Telefón Xiaomi Redmi Note 11 ponúka ideálnu kombináciu úsporného výkonu, rýchleho nabíjania, moderného dizajnu a štvornásobného fotoaparátu pre vašu každodennú spokojnosť pri práci aj zábave. Osemjadrový procesor Snapdragon 680 poskytuje lepší výkon a zároveň šetrí energiu. V spojení s veľkokapacitnou batériou a rýchlym 33 W Pro nabíjaním máte istotu, že strávite menej času pripútaní k zásuvke. Rýchla a plynulá 90 Hz obnovovacia frekvencia displeja a až 180 Hz dotyková vzorkovacia frekvencia prináša plynulejšie animácie a prechody bez oneskorenia. Veľký 6,43“ FHD Amoled DotDisplay poskytuje živšie farby a detaily. Jas až 1000 nitov zaisťuje čitateľnosť obrazovky aj za jasného denného svetla. Redmi Note 11 sa vyznačuje štýlovým a moderným dizajnom a prichádza v troch farebných variantoch.

Xiaomi Redmi Note 11 4GB/64GB

Úsporný výkon vďaka Snapdragon 680 a 33 W Pro rýchle nabíjanie

Na zvýšenie výkonu je Redmi Note 11 vybavený procesorom Snapdragon 680 postaveným na špičkovom 6nm procese, ktorý poskytuje lepší výkon a zároveň šetrí energiu. Redmi Note 11 vás navyše udrží v chode vďaka veľkokapacitnej batérii s kapacitou 5000 mAh a rýchlym 33 W Pro nabíjaním, ktoré vám umožnia nabiť batériu z 0 na 100 % za približne hodinu*, takže strávite menej času pripútaní k zásuvke.

* Údaje z laboratórií Xiaomi. Skutočné výsledky sa môžu líšiť.

Úsporný výkon vďaka Snapdragon 680 a 33 W Pro rýchle nabíjanie

Pohlcujúce a plynulé posúvanie obsahu vďaka 90 Hz FHD+ Amoled DotDisplay

Redmi Note 11 sa môže pochváliť rýchlou a plynulou 90 Hz obnovovacou frekvenciou displeja a až 180 Hz dotykovou vzorkovacou frekvenciou, čím vylepší váš zážitok plynulejšími animáciami a prechodmi bez oneskorenia. Navyše presnejšie registruje každý dotyk prsta. Veľký 6,43" FHD+ Amoled DotDisplay so širokým farebným gamutom DCI-P3 poskytuje živšie farby a detaily a zároveň dosahuje jas až 1000 nitov, aby bola zaistená čitateľnosť obrazovky aj za jasného denného svetla. Spolu s duálnymi super lineárnymi reproduktormi umiestnenými v hornej a spodnej časti telefónu Redmi Note 11 ponúka skvelý zážitok s pohlcujúcim stereo zvukom pri hraní hier či sledovaní videí.

Pohlcujúce a plynulé posúvanie obsahu vďaka 90 Hz FHD+ Amoled DotDisplay

Moderný dizajn v osviežujúcom štýle

Nový Redmi Note 11 sa vyznačuje štýlovým a moderným dizajnom a zároveň ponúka príjemnú textúru a skvelý pocit pri držaní v ruke. Pohodlné uchopenie Redmi Note 11 zaisťuje veľká batéria s kapacitou 5000 mAh v 8,09 mm tenkom a 179 g ľahkom tele. Farebné varianty Graphite Grey a Twilight Blue majú matný dizajn, ktorý nielen odoláva odtlačkom prstov, ale poteší aj príjemnou textúrou a luxusným pocitom, zatiaľ čo farebný variant Star Blue prináša dizajn s hviezdnym povrchom, ktorý pôsobí živo, prizmaticky a upúta váš pohľad.

Moderný dizajn v osviežujúcom štýle

50 Mpx AI štvornásobný fotoaparát zachytí každý detail

Redmi Note 11 je vybavený 50 Mpx Al štvornásobným fotoaparátom pre ľahké zhotovovanie skvelých fotografií a videí. 50 Mpx hlavný fotoaparát zaistí zreteľnosť vašich fotografií, 8 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát rozšíri váš zorný uhol na 118 stupňov, 2 Mpx makro fotoaparát zachytí jemné detaily zblízka a 2 Mpx senzor hĺbky je určený na robenie prirodzenejších portrétov. Redmi Note 11 disponuje aj 13 Mpx predným fotoaparátom pre zhotovovanie jasnejších selfie. K tomu, aby toho nebolo málo, telefón je dodávaný aj s radom softvérových funkcií vrátane Nočného režimu 2.0, Kaleidoskopu a režimu Vlogu, ktoré sa skvele hodia na zhotovovanie snímok alebo videí z vášho každodenného života.

50 Mpx AI štvornásobný fotoaparát zachytí každý detail

Bezpečnosť predovšetkým

Aj keď budete svoj Redmi Note 11 strážiť ako oko v hlave, môže sa dostať do nepovolaných rúk. K tomu, aby boli vaše informácie v bezpečí, je telefón vybavený pohodlným bočným snímačom odtlačkov a odomykaním tvárou AI Face Unlock.

Bezpečnosť predovšetkým

Bohaté možnosti pripojenia

Redmi Note 11 podporuje siete 2G, 3G aj 4G. Samozrejmosťou je možnosť pripojenia Wi-Fi a Bluetooth 5.0. Pre tých, ktorí využívajú služby dvoch operátorov, je pripravený duálny SIM slot. Pamäť telefónu môžete navýšiť pomocou MicroSD karty. Úložisko je rozšíriteľné až na 1 TB.

Bohaté možnosti pripojenia

Vychutnajte si každú notu

Milovníci hudby budú nadšení. Duálne reproduktory prinášajú vysoko kvalitný zážitok z každej noty. Pokiaľ si ale radšej užívate hudbu v súkromí, poteší vás 3,5 mm konektor na slúchadlá.

Vychutnajte si každú notu

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook