Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Xiaomi Redmi Note 10S 6GB/128GB Onyx Gray

53193026

Nový produkt

Hľadáte elegantný a dobre vybavený smartphone? Siahnite po modeli z dielne Xiaomi a vychutnajte si ho v plnej kráse. Príjemne vás prekvapí!

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

240,00 € s DPH

240 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Elegantný Xiaomi Redmi Note 10S je plný prekvapení. Vyniká nadčasovým designom, vynikajúcim výkonom, magickým zvukom a unikátnym fotoaparátom, s ktorým vyhotovíte prvotriedne zábery plné detailov. Spoločnosť Xiaomi má skrátka dokonalý prehľad o aktuálnych trendoch.

Xiaomi Redmi Note 10S 6GB/128GB

Dômyselný design

Ak túžite po funkčnom a zároveň štýlovom smartphone, Xiaomi Redmi Note 10S pre vás bude ideálnou voľbou. Osloví vás elegantným štíhlym telom s ladnými krivkami, vďaka ktorým sa s ním výborne manipuluje. Premyslený design modelu podčiarkuje aj inovovaný oblúkový snímač odtlačkov prstov na rýchle a pohodlné odomknutie prístroja. Nájdete ho na jeho bočnej strane.

Dômyselný design

Dokonalé fotografie

Redmi Note 10S prináša bezkonkurenčný fotoaparát na zachytenie výnimočnosti každého okamihu. Štvorica objektívov si hravo poradí s detailnými zábermi aj zachytením vzdialenej prírodnej scenérie. Zásluhou ultra širokouhlého 118-stupňového fotoaparátu s rozlíšením 64 MP prekvapíte profesionálnymi výsledkami – a to aj v prípade zhoršených svetelných podmienok.

Dokonalé fotografie

Zamilujte sa

Tento smartphone je láskou na prvý pohľad. Stačí pozrieť na 6,43“ displej AMOLED plný autentických farieb. Nezabudnime ani na 360-stupňové senzory automaticky prispôsobujúce intenzitu jasu okolitým svetelným podmienkam. Nechýba tiež režim čítania využívajúci certifikované modré svetlo chrániace váš zrak.

Zamilujte sa

Pohlcujúci zvuk

Zabudnite na plochý zvuk konkurenčných modelov. Redmi Note 10S obsahuje duálne reproduktory, ktoré vám doprajú vyššiu hlasitosť a zároveň širší zvukový rozsah. Sledovanie filmov a počúvanie hudby tak získa celkom nový rozmer.

Pohlcujúci zvuk

Excelentný výkon

Prečo sa uchyľovať ku kompromisom? V tele tohto smartphonu sa ukrýva osemjadrový procesor MediaTek Helio G95 s rýchlosťou až 2,05 GHz. Tešte sa na maximálne plynulé surfovanie po internete či hranie hier.

Excelentný výkon

Bleskurýchle nabíjanie

Redmi Note 10S disponuje batériou s kapacitou 5000 mAh, ktorá vám bez problémov zabezpečí dostatok energie na celý deň. Keď sa predsa len minie, využite rýchlonabíjanie. Stačí 30 minút a batéria získa 54 percent potrebnej energie.

Bleskurýchle nabíjanie

21 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook