Informace

Výrobcovia

Najpredávanejšie produkty

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Midnight Black

66049325

Nový produkt

Smartfón Redmi Note 13 Pro+ má elegantný vzhľad a skvelú výbavu, vrátane fotoaparátu s rozlíšením 200 Mpx. Dokonalý pohľad potom sľubuje zakrivený 1,5K AMOLED displej..

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

405,00 € s DPH

405 € bez DPH

Detaily

Popis produktu

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ je ideálnou voľbou, pokiaľ zháňate telefón s exkluzívnym vzhľadom, vysokým výkonom a dlhou výdržou. Jeho pýchou je zakrivená bezrámčeková AMOLED obrazovka, ktorá ponúka dokonale jasný obraz a rýchlu obnovovaciu frekvenciu 120 Hz. Pozadu nezostáva ani fotografická výbava, ktorú tvorí ikonický zadný fotoaparát s hlavným 200Mpx objektívom a predná selfie kamera. K ľahkému odomknutiu smartfónu slúži čítačka odtlačkov v displeji, pričom nechýba ani multifunkčná NFC, Wi-Fi 6 či podpora super rýchlych 5G sietí. Redmi Note 13 Pro+ má veľmi odolnú konštrukciu so stupňom krytia IP68 a energiu mu dodáva vysokokapacitná batérie s rýchlym nabíjaním.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB

Moderný dizajn aj tvar

Smartfón má harmonické a elegantné telo, ktoré podčiarkuje bezrámčeková zakrivená obrazovka – prvá svojho druhu v rade Redmi. Nechýba ani ultratenký 2,37mm spodný rámček a zadný fotoaparát s ikonickým vzhľadom, ktorý poteší jednoduchým a čistým dizajnom bez ďalších dekorácií.

Moderný dizajn aj tvar

Parádny 1,5K displej CrystalRes

Skvelé zážitky pri sledovaní filmov alebo hraní hier vám sprostredkuje špičkový 6,67" AMOLED displej s liminiscenčným materiálom. Užite si nádherné farebné podanie s rozlíšením až 2 712 × 1 220 pixelov a adaptívnou obnovovacou frekvenciou 120 Hz, vďaka ktorej sa môžete tešiť na skutočne plynulý obraz.

Parádny 1,5K displej CrystalRes

Zážitky ako v kine

Vďaka displeju s podporou formátu HDR, ktorý dokáže zobrazovať rozšírený rozsah farieb a kontrastov, môžete sledovať mediálny obsah vo filmovej kvalite. A pretože ku skvelému obrazu patrí aj kvalitný zvuk, je Redmi Note 13 Pro + 5G vybavený stereo reproduktormi s podporou priestorového zvuku Dolby Atmos.

Zážitky ako v kine

Foťte ako profesionáli

Pomocou špičkového 200Mpx hlavného fotoaparátu vytvoríte dokonalé snímky s úžasným rozlíšením až 16 320 × 12 240 px, ktoré každému vyrazia dych. Objektív podporuje funkciu Super QPD pre rýchlejšie a presnejšie zaostrovanie a k dispozícii budete mať tiež 4-násobný bezstratový zoom a účinnú kombináciu stabilizačných systémov OIS a EIS, ktoré výrazne znižujú chvenie fotoaparátu. Na chrbte telefónu nájdete tiež ultraširokouhlý fotoaparát a makrosnímač.

Foťte ako profesionáli

Vylepšenie fotografií pomocou AI

Výkonný fotoaparát dopĺňa celý rad zábavných nástrojov poháňaných umelou inteligenciou, ktoré vám uľahčia úpravu snímok, tvorbu personalizovaných koláží a pod. Využiť môžete aj funkciu na skrášlenie domácich miláčikov, pokročilé bokeh efekty s AI, funkciu magického výrezu alebo nástroj Xiaomi ProCut.

Vylepšenie fotografií pomocou AI

Vysoko výkonný procesor

Telefón je osadený výkonným osemjadrovým procesorom MediaTek Dimensity 7200-Ultra postaveným na 4nm technológii, ktorý poskytuje dostatočný výkon pre plynulé hranie náročných hier s vysokou obnovovacou frekvenciou. K efektívnemu odvodu tepla slúži chladič odparovacej komory s veľkosťou približne 4 000 mm².

Vysoko výkonný procesor

Rýchle nabíjanie HyperCharge

Redmi Note 13 Pro+ poháňa vysokokapacitná 5 000mAh batéria, ktorá vám umožní na jedno nabitie až 19 hodín prehrávania videa alebo 12 hodín hrania hier. Pomocou 120W nabíjačky, ktorá je súčasťou balenia, batériu dobijete na 100 % kapacity už za 19 minút – stačí zapnúť funkciu „Zvýšenie rýchlosti nabíjania“ a nechať vypnutý displej.

Rýchle nabíjanie HyperCharge

Ochráni vaše oči

Obrazovka telefónu je vybavená technológiou, ktorá dokáže reprodukovať presné farby pri slabom osvetlení a obmedziť namáhanie očí stroboskopickými efektmi za šera. K úprave teploty farieb dochádza podľa používaných aplikácií a času východu a západu slnka.

Ochráni vaše oči

24 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Follow us on Facebook